Bijles geven in Ede - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Ede

Ben je op zoek naar een flexibel bijbaantje naast je studie? Wil je ook nog eens goed verdienen? Is je antwoord op beide vragen “Ja, ik wil dat”? Word dan bijlesgever bij StudentsPlus. Je mag namelijk les geven op dagen en tijden die jou uitkomen en je ook nog eens €13,- per uur verdient.

Bijles geven via StudentsPlus is:

  • Lekker verdienen, met een uurloon van €13,-;
  • Staat ook goed op je cv;
  • Goed te combineren met je studie;
  • Je kennis continu up-to-date houden.

Hoe werkt het?

Als je een havo- of vwo-diploma op zak hebt en je hebt voor de vakken waarin je bijles wil geven een 7 of hoger behaald, dan mag je bij StudentsPlus bijles geven. Heb je nog geen ervaring, dan is dat geen probleem. Je staat er niet alleen voor, want ons team staat altijd voor je klaar! Daarnaast heb je als bijlesgever toegang tot ons didactisch platform, waar je heel veel tips vindt om de bijles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Er staat een professioneel team achter je

Je kunt zelf helemaal weten hoe je de bijlessen indeelt. Op jouw eigen omgeving geven we je zoveel mogelijk tips en trucs om de bijles tot een succes te brengen. Daarnaast hebben we voor jou en voor de leerling meer dan 15.000 oefenopgaven gemaakt. Zo hoef je zelf dus niet extra oefenstof online op te zoeken of zelf te maken. Dit scheelt je weer veel tijd!

Wil je bijles geven in Wageningen?

Studeer je in Wageningen en wil je bijles geven in Wageningen? Dan kun je dit tijdens de inschrijving aangeven en word je daarna uitgenodigd wanneer een leerling uit Wageningen jouw hulp goed kan gebruiken.

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Ja, ik wil bijles geven!

Is je interesse gewekt en zou je bijles willen geven? Maak dan gratis een account aan. Je kunt je daarna kosteloos inschrijven en meteen je wensen en voorkeuren opgeven. Tot slot vragen we alleen nog om je cijferlijst te uploaden. Hierna is de inschrijving helemaal afgerond!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Veel vraag

StudentsPlus krijgt heel veel vraag naar bijlessen binnen, in heel Nederland. Hierdoor is er voor bijlesgevers genoeg werk.

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €13 per uur netto!

Een selectie van onze bijlesgevers

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter