Bijles geven in Haarlem
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

BIjles geven in Haarlem

Woon of studeer je in Haarlem en vind je het leuk om een leerling thuis te helpen met één of meerdere vakken? Dan ben je bij StudentsPlus aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat je gekoppeld wordt aan een leerling die bijles nodig heeft in een vak waarin jij juist goed bent.

Hoe werkt het?

Wanneer je een gratis account hebt aangemaakt en daarna je inschrijving hebt voltooid, kijken we of je in aanmerking komt voor het geven van bijles. Om bijles te mogen geven in een bepaald vak moet je minimaal een 7 of hoger hebben gehaald op je eindlijst van de havo of van het vwo. Daarnaast vragen we je om de vakken te rangschikken op basis van interesse, zodat we je kunnen koppelen aan de vakken die je zelf het leukste vindt om te geven. Je ontvangt dan van ons een bericht op het moment dat wij iemand voor je hebben gevonden. Je krijgt dan alle gedetailleerde informatie te zien en je krijgt dan de mogelijkheid om dit aanbod te accepteren. Wanneer je dit hebt gedaan, plannen we een intakegesprek met je in en daarna krijg je de gegevens van jouw leerling.

Er staat een professioneel team achter je

Je kunt zelf helemaal weten hoe je de bijlessen indeelt. Op jouw eigen omgeving geven we je zoveel mogelijk tips en trucs om de bijles tot een succes te brengen. Daarnaast hebben we voor jou en voor de leerling meer dan 15.000 oefenopgaven gemaakt. Zo hoef je zelf dus niet extra oefenstof online op te zoeken of zelf te maken. Dit scheelt je weer veel tijd!

Leuke manier voor een extra zakcent

Voor een uur bijles krijg je bij StudentsPlus €15 per uur. Het kan zijn dat hier nog reiskostenvergoeding bij komt. Dit is afhankelijk van waar jouw leerling woont. Dit kun je zelf met jouw leerling overleggen. Wij betalen meerdere malen per maand uit, dus je krijgt je verdiende geld snel.

Bijles geven is leuk om te doen

Het is erg leuk om jouw leerling bijles te geven. Je zult merken dat het jouw persoonlijke project wordt om jouw leerling te helpen naar hogere cijfers. Je krijgt snel een band met jouw leerling en je zult merken dat het erg spannend is wanneer de leerling zijn of haar proefwerk gaat maken. Het is erg leuk en het geeft een erg voldaan gevoel wanneer jouw leerling jou contacteert en aangeeft dat er eindelijk eens een voldoende is gehaald!

Toch liever bijles geven in Amsterdam?

Wil je toch liever bijles geven in Amsterdam, dan is dat geen probleem. Ook in Amsterdam krijgen we veel aanvragen en kunnen we je goed gebruiken.

Vragen?

Mocht je nog verdere vragen hebben, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We helpen je graag.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Didactische ondersteuning

Je krijgt direct toegang tot ons didactisch platform

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo