Bijles geven in IJsselstein
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Word bijlesgever in IJsselstein!

Niet alleen in Utrecht zijn wij op zoek naar bijlesgevers, maar ook zeker in IJsselstein! Woon jij hier en vind je het leuk om scholieren te helpen? Dan is bijles geven iets voor jou. 

Bijles geven in IJsselstein bij StudentsPlus:

  • Leerzame bijbaan;
  • Uitstekend op je cv;
  • Je eigen dagen en tijden bepalen;
  • € 13,- per uur verdienen.

In IJsselstein krijgen wij geregeld nieuwe bijlesaanvragen, dus jij bepaalt zelf hoeveel je werkt!

Er staat een professioneel team achter je

Je kunt zelf helemaal weten hoe je de bijlessen indeelt. Op jouw eigen omgeving geven we je zoveel mogelijk tips en trucs om de bijles tot een succes te brengen. Daarnaast hebben we voor jou en voor de leerling meer dan 15.000 oefenopgaven gemaakt. Zo hoef je zelf dus niet extra oefenstof online op te zoeken of zelf te maken. Dit scheelt je weer veel tijd!

Wil je bijles geven in Utrecht?

Studeer je in Utrecht en wil je bijles geven in Utrecht? Dan kun je dit tijdens de inschrijving aangeven en word je daarna uitgenodigd wanneer een leerling uit Utrecht jouw hulp goed kan gebruiken.

Lijkt het je leuk?

Maak dan een gratis account aan, geef je voorkeuren op tijdens de inschrijving en upload je havo- of vwo-cijferlijst. Hierna kunnen we jou vaak op zeer korte termijn leerlingen aanbieden, waarna je zelf bepaalt of dit bij jouw huidige (studie)drukte past. Vanzelfsprekend krijg je ook nog een intakegesprek met ons bij je in de buurt, zodat we persoonlijk kennis met elkaar kunnen maken.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise