Bijles geven in Meppel - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Meppel bij StudentsPlus:

Ben je op zoek naar een leerzame en leuke bijbaan? En een goed uurloon zou helemaal fantastisch zijn, toch? Het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet! StudentsPlus is namelijk op zoek naar enthousiaste studenten in Meppel en omgeving die bijles willen geven.

Bijles geven via StudentsPlus is:

  • Lekker verdienen met een uurloon van €15,-;
  • Een goede aanvulling op je cv;
  • Nuttig en leerzaam;
  • Goed te combineren naast je studie! 

Er staat een professioneel team achter je

Je kunt zelf helemaal weten hoe je de bijlessen indeelt. Op jouw eigen omgeving geven we je zoveel mogelijk tips en trucs om de bijles tot een succes te brengen. Daarnaast hebben we voor jou en voor de leerling meer dan 15.000 oefenopgaven gemaakt. Zo hoef je zelf dus niet extra oefenstof online op te zoeken of zelf te maken. Dit scheelt je weer veel tijd!

Wil je bijles geven in een andere stad?

Studeer je bijvoorbeeld in Zwolle en wil je bijles geven in Zwolle? Dan kun je dit tijdens de inschrijving aangeven en word je daarna uitgenodigd wanneer een leerling uit Zwolle jouw hulp goed kan gebruiken.

Lijkt dit je leuk?

Lijkt het je leuk om bijles te geven in Schiedam? Maak dan eerst een account aan, waarna je de inschrijving kunt doen. Natuurlijk is dit helemaal gratis! Tijdens de inschrijving kan jij jouw wensen en voorkeuren opgeven, want je mag zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Vergeet niet om je cijferlijst te uploaden. Vaak kun je daarna dan al snel aan de slag!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android/IOS-app op je telefoon!

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise