Bijles Nederlands geven - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles Nederlands geven: dé ideale bijbaan!

Was je op de middelbare school goed in Nederlands en had je minimaal een 7 op jouw eindlijst? Vind je het leuk om jouw kennis over Nederlands te delen voor €15 per uur? Word dan bijlesgever bij StudentsPlus! We bieden je leerlingen in de buurt aan en je beslist zelf welke leerling je bijles wilt gaan geven en welke niet. Daarnaast bepaal je zelf hoe je de bijles geeft en bepaal je in overleg met de leerling wanneer je de bijles Nederlands geeft.

Ondersteuning vanuit StudentsPlus

Er staat een team van onderwijsexperts voor je klaar om je te helpen bij eventuele problemen. Daarnaast hebben studenten van de lerarenopleiding duizenden extra oefenopgaven gemaakt voor jouw leerling, zodat je zelf geen extra oefenstof hoeft te maken. Ook hebben we een didactisch platform voor je gemaakt met daarin veel tips over het geven van bijles.

Heb je interesse?

Ben je geïnteresseerd in het geven van bijlessen? Meld je dan nu vrijblijvend aan als bijlesgever bij StudentsPlus en schrijf je zo snel mogelijk in! We krijgen veel aanvragen uit heel Nederland, dus je kan snel aan de slag!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Leuke bijverdienste

Je verdient €15,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter