Extra oefenopgaven voor Nederlands
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Extra oefenopgaven voor Nederlands

Vanaf 22 euro per uur!

Extra oefenopgaven voor Nederlands

Wanneer schrijf je een -d of een -t aan het eind van een werkwoord? En wat is een pleonasme ook alweer? De opgaven in de Leeromgeving zijn speciaal ontwikkeld als ondersteuning voor het vak Nederlands. Zo kan er gewerkt worden aan stof welke nog aandacht vereist. De oefenopgaven zijn op ieder niveau van de middelbare school te maken en verdeeld in onderwerpen zoals grammatica, spelling en woordenschat. De oefenopgaven zijn eenvoudig ingedeeld naar leerjaar en niveau, zodat uw kind op het juiste niveau de opgaven kan maken.

Hoe werkt de Leeromgeving?

De oefenopgaven voor Nederlands kunnen door de bijlesgever of door u als ouder toegewezen worden aan uw kind. Op deze manier kan er tijdens maar ook na de bijlessen nog geoefend worden met de extra opgaven. De bijlesgever controleert de opgave samen met de leerling, zodat er gelijk gekeken kan worden voor welke punten nog extra aandacht benodigd is. Als de leerling het onderwerp goed onder de knie heeft, kan de moeilijkheidsgraad verhoogd worden om meer uitdaging te creëren.

Hoe krijg ik toegang tot de Leeromgeving?

De Leeromgeving is beschikbaar en gratis voor al onze klanten. Na inschrijving voor bijlessen krijgen u en uw kind (mits er een e-mailadres is opgegeven) direct toegang hiertoe en kunnen er alvast opgaven worden gemaakt.

Probeer eens een opgave!

Voor Nederlands staan er ondertussen al 18000 online. Maak een gratis account aan en ga direct aan de slag.