Bijles geven in Spijkenisse - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Spijkenisse

Ben je op zoek naar een leerzame bijbaan die je goed kunt combineren naast je studie? Dan hebben wij dé ideale bijbaan voor jou. Word bijlesgever bij StudentsPlus in Spijkenisse!

Waarom bijles geven in Spijkenisse?

  • Je helpt basisschoolleerlingen en/of middelbare scholieren ermee;
  • Een uurloon van €13,- is lekker verdienen;
  • Je bepaalt zelf je werkdagen en -tijden;
  • Het staat ook nog eens supergoed op je cv!

Er staat een professioneel team achter je

Je kunt zelf helemaal weten hoe je de bijlessen indeelt. Op jouw eigen omgeving geven we je zoveel mogelijk tips en trucs om de bijles tot een succes te brengen. Daarnaast hebben we voor jou en voor de leerling meer dan 15.000 oefenopgaven gemaakt. Zo hoef je zelf dus niet extra oefenstof online op te zoeken of zelf te maken. Dit scheelt je weer veel tijd!

Wil je bijles geven in Rotterdam?

Studeer je in Rotterdam en wil je bijles geven in Rotterdam? Dan kun je dit tijdens de inschrijving aangeven en word je daarna uitgenodigd wanneer een leerling uit Rotterdam jouw hulp goed kan gebruiken.

Heb je interesse?

Wacht dan niet langer en schrijf je kosteloos bij ons in. Maak eerst een account aan en vervolgens kun je de inschrijving doen. Geef al je wensen en voorkeuren op en voeg je cijferlijst toe. Heb je dit niet bij de hand? Je kan gelukkig je officiële cijferlijst in pdf-formaat downloaden via www.duo.nl. Als je de inschrijving hebt afgerond, kun je vaak al snel aan de slag!

 

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android/IOS-app op je telefoon!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter