Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles aan huis in Nijmegen

Bent u op zoek naar persoonlijke bijlessen waarbij achterstanden van bepaalde schoolvakken snel kunnen worden weggewerkt? Dan bent u bij StudentsPlus Nijmegen aan het goede adres! Doordat wij al 16 jaar bijles aan huis bieden, kunnen we inmiddels bij ieder schoolvak passende ondersteuning bieden.

StudentsPlus biedt bijles voor leerlingen van:

  • De basisschool;
  • De middelbare school (vmbo, havo, vwo en gymnasium);
  • Het mbo;
  • En het hbo!

Inmiddels kunnen we ook in steden als Wijchen, Malden en Lent vaak passende ondersteuning aan huis verzorgen voor elk schoolvak.

Wat kunt u van ons verwachten?

StudentsPlus neemt u al het werk uit handen. Zo geeft u ons een zoekopdracht door in de inschrijving al uw wensen en voorkeuren aan te geven. Vervolgens is het aan ons de taak om zo snel mogelijk een passende bijlesgever te vinden. Is er onverhoopt geen klik tussen uw kind en de bijlesgever? Dan gaan wij wederom op zoek voor u naar een vervangende bijlesgever. Ons team staat zelfs in de avonden en op de zaterdagen klaar om aan al uw vragen te voldoen.

Naast het bovengenoemde regelen wij ook alle administratieve zaken voor u, waarbij de facturatie altijd achteraf geschiedt. Verder kennen wij geen inschrijfkosten of opzegtermijnen, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Tot slot kan uw kind buiten de bijlessen kosteloos gebruik maken van onze online Leeromgeving, zodat eventuele achterstanden nog sneller kunnen worden weggewerkt.

Inschrijven: u bepaalt!

Voordat wij aan de slag kunnen, vragen we slechts 10 minuten van uw tijd. Eerst kunt u een StudentsPlus-account aanmaken aanmaken. Op uw account kunt u de inschrijving starten, waarin u de exacte wensen en voorkeuren aangeeft. Op basis van uw inschrijving starten wij direct een zoektocht en kunnen we u doorgaans binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever aanbieden.

16 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst