Bijles in Nijmegen - Individueel & aan huis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles aan huis in Nijmegen

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles aan huis in Nijmegen

Bent u op zoek naar persoonlijke bijlessen waarbij achterstanden van bepaalde schoolvakken snel kunnen worden weggewerkt? Dan bent u bij StudentsPlus Nijmegen aan het goede adres! Doordat wij al 22 jaar bijles aan huis bieden, kunnen we inmiddels bij ieder schoolvak passende ondersteuning bieden.

StudentsPlus biedt bijles voor leerlingen van:

Inmiddels kunnen we ook in steden als Wijchen, Malden, Lent, Apeldoorn en Arnhem vaak passende ondersteuning aan huis verzorgen voor elk schoolvak.

Wat kunt u van ons verwachten?

StudentsPlus neemt u al het werk uit handen. Zo geeft u ons een zoekopdracht door in de inschrijving al uw wensen en voorkeuren aan te geven. Vervolgens is het aan ons de taak om zo snel mogelijk een passende bijlesgever te vinden. Is er onverhoopt geen klik tussen uw kind en de bijlesgever? Dan gaan wij wederom op zoek voor u naar een vervangende bijlesgever.

Naast het bovengenoemde regelen wij ook alle administratieve zaken voor u, waarbij de facturatie altijd achteraf geschiedt. Verder kennen wij geen inschrijfkosten of opzegtermijnen, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Tot slot kan uw kind buiten de bijlessen kosteloos gebruik maken van onze online Leeromgeving, zodat eventuele achterstanden nog sneller kunnen worden weggewerkt.

Inschrijven: u bepaalt!

Voordat wij aan de slag kunnen, vragen we slechts 10 minuten van uw tijd. Eerst kunt u een StudentsPlus-account aanmaken aanmaken. Op uw account kunt u de inschrijving starten, waarin u de exacte wensen en voorkeuren aangeeft. Op basis van uw inschrijving starten wij direct een zoektocht en kunnen we u doorgaans binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever aanbieden.

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Naast individuele bijles biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Nijmegen, studiebegeleiding in Nijmegen, examentraining in Nijmegen en herexamentraining in Nijmegen.

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst