Huiswerkbegeleiding in Nijmegen | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele huiswerkbegeleiding in Nijmegen

Vanaf 22 euro per uur!

Individuele huiswerkbegeleiding in Nijmegen

StudentsPlus verzorgt voor veel leerlingen huiswerkbegeleiding aan huis in Nijmegen en omgeving. Veel kinderen op de middelbare school en basisschool vinden het fijn om samen met iemand de stof door te nemen. Daarnaast vinden ze het fijn wanneer er iemand is die ze periodiek helpt met het huiswerk en ze bijvoorbeeld overhoort wanneer er een toets aan komt. Met meer dan 20 weten wij dat individuele huiswerkbegeleiding aan huis door een student de beste manier is om uw kind te helpen.

Huiswerkbegeleiding door een student

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven door studenten welke op dit moment voornamelijk studeren aan de Radboud Universiteit. De student heeft onlangs zelf zijn middelbare schooltijd positief afgesloten en weet als geen ander waar de problemen zich kunnen voordoen. Door het kleine leeftijdsverschil is er vaak snel een klik tussen de student en uw kind en durft uw kind direct te vragen wanneer er onduidelijkheden zijn. Is er geen klik met de gevonden huiswerkbegeleider? Dan gaan wij uiteraard weer op zoek naar een nieuwe!

Meer dan alleen huiswerkbegeleiding..

Het belangrijkste is om uw kind snel te koppelen aan een goede student, maar hier houdt het voor ons niet op. Uw kind krijgt na inschrijving direct toegang tot duizenden gratis oefenopgaven in onze Leeromgeving. Daarnaast worden onze studenten door ons academische team, met onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog, grondig gecontroleerd op kennis en kunde. Tijdens de huiswerkbegeleiding kunnen onze studenten een beroep doen op het speciaal ontwikkelde didactisch platform. Dit bevat vele tips en trucs om de huiswerkbegeleiding tot een succes te maken. Om er zeker van te zijn dat alles goed gaat, houdt ons team nauw contact met u na de koppeling.

Hoe kom ik in contact met een huiswerkbegeleider?

Huiswerkbegeleiding is simpel en online aan te vragen. De eerste stap is het aanmaken van een gratis account. U ziet dan meteen wat wij concreet voor u kunnen betekenen. Ook heeft u dan meteen de mogelijkheid om een inschrijving te doen. Of u nu in Nijmegen woont of in bijvoorbeeld Malden, Wijchen of Beuningen, wij weten in veruit de meeste gevallen binnen enkele dagen een goede koppeling te maken. Lukt het ons niet? Dan betaalt u ons uiteraard niets. U heeft al huiswerkbegeleiding vanaf €22 per uur!

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Nijmegen, studiebegeleiding in Nijmegen en examentraining in Nijmegen.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!