Bijles geven in Den Haag - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Den Haag

Vind je het leuk om met je opgedane kennis over bepaalde schoolvakken leerlingen te helpen? Dan is bijles geven de perfecte bijbaan voor jou! StudentsPlus krijgt dagelijks nieuwe leerlingen die op zoek zijn naar bijles voor een vak van de middelbare school, basisschool en zelfs het mbo en hbo. In Den Haag hebben we veel leerlingen die hulp nodig hebben. Woon je niet in Den haag? Geen probleem wij krijgen veel aanvragen uit de omliggende steden. Dus woon je bijvoorbeeld in Zoetermeer, dan is de kans ook groot dat we je snel kunnen koppelen aan een leerling.

De voordelen van bijles geven...

  • Je helpt leerlingen en houd je eigen kennis op peil;
  • Je mag zelf bepalen hoeveel leerlingen je helpt (wij hanteren geen minimum);
  • Je verdient € 15,- per uur;
  • Het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe kan ik bijles gaan geven?

Overtuigd om ons team te komen versterken? Helemaal goed natuurlijk! Gratis inschrijven bij StudentsPlus is gedaan in 2 simpele stappen. Als eerst maak je een account aan, waar je ook gelijk kunt zien of er op dit moment leerlingen bij jou in de buurt bijles nodig hebben. Met het account schrijf je in en geef je precies op in welke vakken en waar je bijles wilt gaan geven. Als laatste stuur je nog even je middelbare schoolcijferlijst op en je bent gelijk beschikbaar om bijles te gaan geven!

Wil je eerst weten hoe bijles geven precies in z'n werk gaat? Check dan onze vlog met een van onze bijlesgevers Victoria. 

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Didactische ondersteuning

Je krijgt direct toegang tot ons didactisch platform

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Duizenden gratis oefenopgaven

Je hoeft zelf geen oefenstof op te zoeken of te verzinnen. Dat hebben wij al voor je gedaan!

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise