Bijles in Den Haag - Individueel & aan huis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles in Den Haag

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles bij je thuis en 1-op-1

Bent u op zoek naar individuele bijles aan huis voor uw zoon of dochter? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! Wij bieden individuele bijles aan huis, gegeven door een student. Door het grote aanbod van bijlesgevers in Den Haag is het mogelijk om in ieder schoolvak bijles te krijgen. Dit geldt niet alleen voor middelbare scholieren: ook basisschoolleerlingen en studenten van het mbo en hbo kunnen bij ons terecht. Woont u niet in Den Haag, maar in een van de omliggende steden, zoals Leidschendam, Zoetermeer of Gouda, dan is dat bij StudentsPlus geen probleem. Ook voor leerlingen die in deze steden wonen, kunnen wij snel een bijlesgever vinden.

Bijles in Den Haag voor elk schoolvak

U kunt bij StudentsPlus terecht voor bijles in Den Haag voor één of meer schoolvakken en huiswerkbegeleiding. Wij hebben inmiddels meer dan 22 jaar ervaring in het maken van de juiste match tussen leerling en bijlesgever. In de loop der jaren hebben wij een groot en landelijk bestand van bijlesgevers opgebouwd, waardoor de kans groot is dat wij snel een goede bijlesgever voor u kunnen vinden. Niet alleen in Den Haag, maar ook in de omliggende plaatsen als Voorburg, Wateringen en Rijswijk kunnen wij vaak snel een bijlesgever regelen.

Onze bijlesgevers

StudentsPlus werkt voornamelijk met studenten. Zij hebben al hun havo- of vwo-diploma behaald en studeren doorgaans aan de hogeschool of universiteit. Als een bijlesgever zich inschrijft bij ons, dan checken wij zorgvuldig hun cijferlijst en eventuele aanvullende behaalde resultaten. Daarnaast houden wij nog een persoonlijk gesprek met hen om te kijken naar hun didactische, communicatieve en sociale vaardigheden. Ook tijdens de bijlesperiode houden we het functioneren van de bijlesgevers in het oog.

De werkwijze van StudentsPlus

Bijles is maatwerk en daarom zijn uw wensen en voorkeuren leidend. Zo mag u zelf bepalen of de bijlessen thuis in Den Haag plaatsvinden of op een andere (zelfgekozen) locatie. Wij zoeken dan een bijlesgever die in de buurt woont. Hebben we iemand gevonden, maar is er toch geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe, zodat uw zoon of dochter snel de bijlessen kan vervolgen! De bijlesuren gaan aan de hand van maandelijkse urenpakketten. U koopt vooraf een bepaald aantal uren met een bijbehorend uurtarief. De urenpakketten zijn ook weer maandelijks aan te passen en op te zeggen.

Hoe regel ik de bijlessen in Den Haag?

Met een gratis account kunt u direct de mogelijkheden in regio Den Haag ontdekken. Ook kan er gelijk een inschrijving op het account worden gedaan. Bij de inschrijving geeft u precies op waar de bijlessen en de bijlesgever aan moeten voldoen, zodat wij direct de juiste match kunnen maken. Na de inschrijving hebben wij vaak binnen 2 werkdagen een bijlesgever in regio Den Haag gevonden. Er kan dan direct gestart worden met de bijlessen!

Bijles in Den Haag = Meer dan alleen bijles

Bij StudentsPlus staat service voorop. Daarom gaat onze service verder dan alleen het maken van de match tussen leerling en bijlesgever. Zo bieden wij onder andere ook:

 • Toegang tot onze Leeromgeving met daarin duizenden gratis oefenopgaven;
 • Een didactisch platform voor bijlesgevers, zodat deze zijn of haar uitlegvaardigheden kan optimaliseren;
 • Een betrokken team op de achtergrond, dat niet alleen de kennis en kunde van de bijlesgever controleert, maar ook contact houdt met u nadat de bijlessen in Den Haag van start zijn gegaan.

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Naast individuele bijles in Den Haag biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Den Haag, studiebegeleiding in Den Haag en examentraining in Den Haag.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst