Bijles geven in Emmen - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Emmen

Woon en/of studeer je in Emmen en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan? Vind je het leuk om leerlingen te begeleiden, waardoor zij goede cijfers kunnen binnenslepen? Dan zij wij op zoek naar jou! Word nu bijlesgever bij StudentsPlus en bepaal zelf je eigen tijden!

De voordelen van bijles geven via StudentsPlus:

  • Je verdient lekker bij met een uurloon van €12,-;
  • Flexibiliteit staat voorop, want je mag zelf de dagen en tijden bepalen;
  • Je geeft je cv een boost;
  • Je kennis blijft up-to-date;
  • Gratis toegang tot het didactisch platform waarop je heel veel tips vindt!

Er staat een professioneel team achter je

Je kunt zelf helemaal weten hoe je de bijlessen indeelt. Op jouw eigen omgeving geven we je zoveel mogelijk tips en trucs om de bijles tot een succes te brengen. Daarnaast hebben we voor jou en voor de leerling meer dan 15.000 oefenopgaven gemaakt. Zo hoef je zelf dus niet extra oefenstof online op te zoeken of zelf te maken. Dit scheelt je weer veel tijd!

Waar kan ik bijles geven?

Meestal zal de bijles plaatsvinden bij de leerling in Emmen. Dit kan ook in andere steden en dorpen. Studeer je bijvoorbeeld in Zwolle en wil je bijles geven in Zwolle? Dan kun je dit tijdens de inschrijving aangeven en word je daarna uitgenodigd wanneer een leerling uit Zwolle jouw hulp goed kan gebruiken.

Ik wil bijles geven, maar wat nu?

Heb je een minimaal een havodiploma op zak en heb je de vakken waarin je bijles wilt geven met een 7 of hoger afgerond? Dan ben je van harte welkom. Wat moet je doen? Maak eerst een account aan en schrijf je vervolgens gratis in. Tijdens de inschrijving kun je alle wensen en voorkeuren opgeven. Tot slot upload je jouw cijferlijst en dan kun jij binnenkort aan de slag als bijlesgever!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Veel vraag

StudentsPlus krijgt heel veel vraag naar bijlessen binnen, in heel Nederland. Hierdoor is er voor bijlesgevers genoeg werk.

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €12 per uur netto!

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea