Ontdek de mogelijkheden!
Boek jouw bijles

Bijles in Enschede... en meer!

Heeft uw zoon of dochter moeite met één of meerdere vakken op school? Of zou het prettig zijn wanneer een bijlesgever helpt met het structureren van het schoolwerk? In beide gevallen bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! StudentsPlus levert u een student die de bijlessen aan huis verzorgt. De bijlessen zijn altijd individueel, zodat uw kind de volledige aandacht krijgt en alle mogelijkheid heeft om vragen te stellen om zo tot de kern van de problemen te komen.

Betaalbare bijles en snel geregeld

Door de Universiteit Twente in Enschede wonen er veel studenten in Enschede en de omliggende dorpen. Hierdoor hebben wij ook in bijvoorbeeld Hengelo, Haaksbergen, Oldenzaal en Deventer bijlesgevers ingeschreven, die uw kind graag willen helpen. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt en tijdens de inschrijving uw voorkeuren heeft aangegeven, gaan wij direct voor u op zoek. Deze zoektocht duurt doorgaans niet langer dan enkele dagen. In het uitzonderlijke geval dat wij niemand voor u kunnen vinden, betaalt u ons uiteraard ook niets. U heeft al bijles vanaf  €17 per uur.

Méér dan alleen bijles

Er staat een academisch team voor u klaar van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog. Naast het controleren van de kennis, hebben zij bijvoorbeeld een didactisch platform voor de bijlesgever gemaakt. Daarnaast hebben zij voor u en uw zoon of dochter de Leeromgeving ontwikkeld. Deze Leeromgeving bestaat uit duizenden opgaven voor de meest aangevraagde schoolvakken. Zo kan uw kind ook voor en na de bijlessen op een gestructureerde manier verder gaan met het oefenen. Daarnaast houden wij contact met u om te kijken of er een klik is met de bijlesgever. Zo niet? Dan zoeken wij direct een nieuwe!

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Naast individuele bijles biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Enschede en examentraining in Enschede.

Wil je je inschrijven voor bijles?

Benieuwd wat we je te bieden hebben?

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst