Bijles in Rotterdam - Individueel & aan huis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles in Rotterdam: individueel en aan huis

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles in Rotterdam: individueel en aan huis

Lopen de resultaten van sommige schoolvakken achter? StudentsPlus biedt al 22 jaar individuele bijles aan huis in de regio Rotterdam. Doordat de bijlessen in een 1-op-1 situatie plaatsvinden, is alle aandacht gericht op uw kind en worden achterstanden zeer snel weggewerkt.

Bijles op maat voor iedere leerling

Leerlingen van de basisschool, de middelbare school (vmbo, havo, vwo en gymnasium), het mbo en hbo zijn allemaal bij ons aan het goede adres! Inmiddels kunnen we bij ieder schoolvak helpen en hebben we ook een netwerk van bijlesgevers in omringende steden van Rotterdam, zoals Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Spijkenisse, Dordrecht en Krimpen aan den IJssel

Waarom bijles bij StudentsPlus Rotterdam?

 • Individuele bijles aan huis;
 • Binnen 5 werkdagen starten;
 • Geen inschrijfkosten;
 • Geen opzegtermijn;
 • Tarieven tussen de € 22,- en € 31,- per uur;

Zo nemen wij u al het werk uit handen en starten wij direct een zoektocht naar een nieuwe bijlesgever als daarom wordt gevraagd.

U bepaalt waar, wanneer en hoe vaak

Bij StudentsPlus Rotterdam kunt u door middel van een vrij uitgebreide inschrijving aangeven wat de exacte wensen en voorkeuren zijn. Zo geeft u o.a. aan of de bijlessen al dan niet aan huis moeten plaatsvinden. Ook bepaalt u zelf wat de voorkeursdagen zijn en hoeveel uren er maandelijks moeten plaatsvinden. Uiteraard kunt u het urenpakket iedere maand aanpassen en opzeggen, zodat direct gestopt kan worden zodra de bijlessen niet meer benodigd zijn.

Account aanmaken, inschrijven en bijles krijgen

Allereerst kunt u een StudentsPlus-account aanmaken. Vervolgens kunt u ons de zoekopdracht geven door de inschrijving af te ronden, waarin u alle wensen en voorkeuren aangeeft. Doorgaans kunnen wij u hierna binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever voorstellen. Inschrijven bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook in het uitzonderlijke geval dat wij niemand kunnen vinden.

Onze bijlesgevers

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar ons bijlesgevers. Ons team bestaat studenten die een havo- of vwo-diploma op zak hebben en inmiddels studeren aan de universiteit of op het hbo. Zij hebben voor de vakken waarin ze bijles willen geven een 7 of hoger behaald op hun eindcijferlijst. De bijlesgevers staan vaak nog dicht bij de stof omdat zij zelf kortgeleden de vakken hebben gehad of omdat ze er nog steeds mee bezig zijn met de huidige studie. Mede door de flinke dosis enthousiasme waarover zij beschikken én de kleine leeftijdsverschil is het gemakkelijker om een klik te maken met uw zoon of dochter. Mocht er onverhoopt geen klik zijn, kunt u dit altijd aan ons doorgeven. Wij gaan dan kosteloos op zoek naar een nieuwe bijlesgever.

Meer dan alleen een bijlesgever zoeken…

Bij StudentsPlus staat service voorop. Daarom gaat onze service verder dan alleen het maken van de match tussen leerling en bijlesgever. Zo bieden wij onder andere ook:

 • … toegang tot onze Leeromgeving met daarin duizenden gratis oefenopgaven
 • … een didactisch platform voor bijlesgevers, zodat deze zijn of haar uitlegvaardigheden kan optimaliseren
 • … een betrokken team op de achtergrond, dat niet alleen de kennis en kunde van de bijlesgever controleert, maar ook contact houdt met u nadat de bijlessen van start zijn gegaan.

Verder schrijven we wekelijks onderwijs- en bijlesgerelateerde artikelen op ons blog. Hier vindt u artikelen met onderwerpen als ‘Pesten op school: een survivalgids’ en ‘Welke middelbare school kies ik voor mijn kind?’.

Huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding en examentraining

Naast individuele bijles biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Rotterdam, studiebegeleiding in Rotterdam, examentraining in Rotterdam en herexamentraining in Rotterdam.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst