Ontdek de mogelijkheden!
Boek jouw bijles

Individuele bijles in Middelburg

Heeft uw kind ondersteuning nodig bij een of meerdere schoolvakken? Vanuit onze 20 jaar ervaring weten we dat met individuele bijlessen de achterstanden snel kunnen worden goedgemaakt. De bijlesgever heeft de mogelijkheid om exact te achterhalen waar uw kind vastloopt en kan hier vervolgens direct op inspelen.

Bijles voor elke leerling

StudentsPlus Middelburg biedt bijlessen aan leerlingen van de basisschool, middelbare school (vmbo, havo, vwo en gymnasium), het mbo en het hbo. Daarnaast is er bijles mogelijk in ieder schoolvak. In de 20 jaar dat wij bijles verzorgen hebben we ook een netwerk van bijlesgevers opgebouwd in steden rondom Middelburg, zoals Vlissingen.

Account aanmaken - Inschrijven - Bijles krijgen!

De eerste stap om ons aan het werk te zetten is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Op uw account kunt u de inschrijving doen, waarin u alle wensen en voorkeuren kunt aangeven. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoe vaak de bijlessen gaan plaatsvinden. Doorgaans kunnen wij hierna binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever voorstellen. Is er onverhoopt geen klik tussen uw kind en de bijlesgever? Dan gaan wij direct op zoek naar een nieuwe bijlesgever! Inschrijven bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook in het geval dat wij niemand kunnen vinden.

Lees meer

Wil je je inschrijven voor bijles?

Benieuwd wat we je te bieden hebben?

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst