Huiswerkbegeleiding geven aan huis
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Huiswerkbegeleiding geven aan huis

Vanaf 22 euro per uur!

Huiswerkbegeleiding geven aan huis

Zoek je een leerzame bijbaan waarbij je leerlingen van de basis- en middelbare school helpt bij het verbeteren van hun schoolresultaten? StudentsPlus heeft in heel Nederland altijd vacatures open voor huiswerkbegeleiders! Je staat als huiswerkbegeleider bij StudentsPlus niet voor een klas. Je wordt gekoppeld aan jouw eigen leerling. Je helpt deze leerling, bij de leerling thuis, met het huiswerk. Vaak ziet de leerling door de bomen het bos niet meer en heeft de leerling hierbij wat hulp nodig.

Waarom een bijbaan als huiswerkbegeleider bij StudentsPlus?

 • Je verdient € 15,- per uur;
 • Je beheert je eigen agenda;
 • Je houdt je kennis up-to-date;
 • Staat uitstekend op je cv;
 • Het is erg leuk om te doen!

Hoe werkt het precies?

Jij bepaalt zelf al je wensen en voorkeuren, dus..

 • In welke vakken je begeleiding wil geven;
 • Op welke dag(en) het voor jou uitkomt;
 • Waar je beschikbaar bent;
 • Op welk niveau je leerlingen wilt helpen;
 • Of je ook leerlingen bijles of examentraining wilt gaan geven.

Wij benaderen je wanneer een leerling bij jou in de buurt huiswerkbegeleiding nodig heeft en je kunt zelf bepalen of je daar op dat moment tijd voor hebt met je huidige (studie)drukte.

Beginnen met huiswerkbegeleiding geven?

Heb jij je havo- of vwo-diploma op zak en wil jij deze leerzame en flexibele bijbaan? Maak dan nu een account aan en schrijf je direct in! Na je inschrijving hebben wij vaak al heel snel een eerste leerling voor je. Mocht je verder nog vragen hebben, kijk dan gerust eens bij onze veelgestelde vragen.

Wij helpen je graag

Je wordt door ons zeker niet aan je lot overgelaten. Wij doen er alles aan om jou te helpen en de begeleiding zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo hebben wij:

 • De Leeromgeving voor je ontwikkeld. Op dit platform staan voor de meest aangevraagde schoolvakken en op alle niveaus oefenopgaven. De opgaven kun je toewijzen aan je leerling, zodat deze ook buiten de huiswerkbegeleiding om kan oefenen.
 • Een didactisch platform voor je gemaakt. Dit platform bestaat uit tal van didactische documenten. Daar vind je informatie over onderwerpen als: “Hoe begin ik de huiswerkbegeleiding?” tot “Welke verschillende leerstijlen zijn er en welke past het beste bij mijn leerling?”.

Daarnaast kun je altijd het hoofdkantoor bereiken voor vragen en advies. 

Waar moet ik als huiswerkbegeleider aan voldoen?

Om in aanmerking te komen voor deze vacature als huiswerkbegeleider, dien je minimaal je havo- of vwo-diploma op zak te hebben. Je mag huiswerkbegeleiding, bijles of examentraining geven in de vakken waarvoor jij een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst. Ook zul je een intakegesprek krijgen met een van onze medewerkers in jouw dichtstbijzijnde vestiging, zodat we persoonlijk kennis met je kunnen maken.

Didactische ondersteuning

Je krijgt direct toegang tot ons didactisch platform

Grootste van Nederland

Grootste en meest ervaren bijlesgeversdatabase

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android/IOS-app op je telefoon!