Bijles aan huis in Amstelveen - Al 17 jaar met succes
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles aan huis in Amstelveen

Woont u in Amstelveen en heeft uw kind bijles of huiswerkbegeleiding nodig? Dan zit u bij StudentsPlus goed. Wij bieden u individuele bijles aan huis, gegeven door een student. Door de nabijheid van Amsterdam, zijn er veel studenten die in of in de buurt wonen van Amstelveen. Hierdoor kunnen wij voor ieder vak en op ieder niveau individuele bijles aanbieden.

Hoe krijg ik bijles?

U begint met het aanmaken van een gratis account. U ziet dan direct wat wij u concreet te bieden hebben. Daarnaast heeft u ook meteen de mogelijkheid om uw kind online in te schrijven. Hier geeft u aan wat de wensen en eisen zijn met betrekking tot de bijlesgever. We weten dat er vaak haast geboden is bij het vinden van een goede bijlesgever, dus we gaan meteen van start met onze zoektocht. Deze duurt in veruit de meeste gevallen niet langer dan enkele dagen. Heeft u liever een andere bijlesgever? Dan zoeken wij natuurlijk een nieuwe.

Méér dan alleen een bijlesgever

Ons team van onderwijsexperts staat voor u klaar. Zij controleert de kennis van de bijlesgever en heeft een persoonlijk intakegesprek met ze. Daarnaast heeft ons team voor uw kind de Leeromgeving gemaakt met daarin duizenden opgaven voor de meest aangevraagde vakken op alle niveaus van de middelbare school en de basisschool. Ons team houdt ook contact met u om er zeker van te zijn dat de bijlessen naar volle tevredenheid verlopen.

Betaalbare bijlessen

Het uurtarief voor bijles varieert tussen €17 en €25 per uur. U betaalt geen inschrijf- of administratiekosten en u kunt de bijlessen maandelijks wijzigen of opzeggen. Profiteer van de kennis in uw stad en van de kennis van het meest ervaren bijlesbureau van Nederland.

Maandelijks opzegbaar

Geen opzegtermijn, alleen de maand waarin wordt opgezegd, nog netjes afmaken.

Flexibel uren inzetten

Maandelijks bepalen hoeveel uur er nodig is en niet gemaakte uren zijn mee te nemen naar de volgende maand

Uitmuntende klantenservice

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.2 uit 5

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.