Ontdek de mogelijkheden!
Boek jouw bijles

Bijles in Wageningen voor iedere scholier

Heeft uw kind behoefte aan bijles in een of meerdere schoolvakken? StudentsPlus Wageningen brengt de bijlessen bij u aan huis! Vanuit onze 20 jaar ervaring weten we dat met individuele bijlessen in een vertrouwde omgeving de achterstanden snel kunnen worden weggewerkt en de cijfers weer de weg omhoog kunnen inslaan. Zo hebben wij in 2016 meer dan 200 leerlingen geholpen in de omgeving van Wageningen, vooral van het Pantarijn.

Bijles op maat voor iedere leerling

Voor vrijwel iedere leerling in Wageningen en omstreken heeft StudentsPlus een passende oplossing. Leerlingen van de basisschool, de middelbare school, maar ook van het mbo en hbo kunnen bij ons terecht. Doordat wij al 20 jaar de bijlessen landelijk aanbieden, kunnen we vaak ook in omliggende steden zoals Bennekom, Ede en Veenendaal passende ondersteuning bieden.

Hoe laat ik StudentsPlus een bijlesgever zoeken?

Ons aan het werk zetten is binnen 10 minuten geregeld. De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account, waarna u nog iets meer inzicht krijgt in de concrete mogelijkheden. Hierna kunt u direct starten met de inschrijving, waarin vrij uitgebreid om de wensen en voorkeuren worden gevraagd. Vervolgens gaan wij direct aan de slag en kunnen we u doorgaans binnen 2 werkdagen een bijlesgever aanbieden. Inschrijven bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook in het geval dat wij niemand kunnen vinden.

Lees meer

Wil je je inschrijven voor bijles?

Benieuwd wat we je te bieden hebben?

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst