Bijles in Leiden- Individueel & aan huis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles aan huis in Leiden

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles aan huis in Leiden

Gaat uw kind in Leiden naar school en kan hij of zij wel wat extra hulp gebruiken bij één of meerdere schoolvakken? Daar staat uw kind zeker niet alleen in! StudentsPlus heeft al veel leerlingen mogen helpen van het Bonaventuracollege, het Da Vinci College, het Stedelijk Gymnasium, het Marecollege en het Visser ‘t Hooft Lyceum. Of het nu gaat om het structureren van het huiswerk of extra begeleiding in één of meerdere vakken, de studenten in Leiden staan voor u klaar!

Bijles van een student

Wij bieden individuele bijles aan huis in alle vakken en op alle niveaus. Dit doen wij niet alleen in Leiden, maar ook in omliggende plaatsen, zoals Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten en Alphen aan den Rijn. Daarnaast hebben wij veel leerlingen die een of twee keer per week hulp krijgen met het plannen van het huiswerk of begeleiding krijgen met het leren leren.
Onze bijlesgevers worden door ons professionele team gecontroleerd op hun kennis en kunde. Daarnaast voeren wij met ieder van hen een persoonlijk intakegesprek en krijgen de bijlesgevers toegang tot onze database met didactische tips. Op die manier zorgen wij dat de kennisoverdracht zo soepel mogelijk verloopt.

Hoe komt u in contact met onze bijlesgevers?

De eerste stap richting bijles is het aanmaken van een gratis account. U ziet dan de mogelijkheden bij u in de buurt en u kunt direct doorgaan met het afronden van de inschrijving van uw zoon of dochter, waarbij u uw voorkeuren met betrekking tot de bijlessen kenbaar kunt maken. Nadat u zich heeft ingeschreven, start onze zoektocht. Deze duurt doorgaans niet langer dan enkele dagen. Wanneer wij iemand hebben gevonden, krijgt u direct de gegevens van deze persoon. Vinden wij niemand, dan betaalt u niets; wij hanteren geen inschrijvings- of bemiddelingskosten.

Tarieven en extra’s

Het uurtarief voor bijles varieert tussen € 22,- en € 31,-. U krijgt van ons niet alleen een bijlesgever, maar ook direct toegang tot onze Leeromgeving met daarin duizenden opgaven voor de meest aangevraagde vakken. Na de inschrijving houden wij een vinger aan de pols om er zeker van te zijn dat wij een passende bijlesgever hebben gevonden. Wilt u toch liever een andere bijlesgever? Dan zoeken wij direct een vervanger!

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Naast individuele bijles biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Leiden en examentraining in Leiden.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst