Bijles in Groningen - Individueel & aan huis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles in Groningen - aan huis en individueel!

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles in Groningen - aan huis en individueel!

Woont u in de stad Groningen of bijvoorbeeld in Haren, Beijum of Leeuwarden en kan uw zoon of dochter wel wat extra bijles gebruiken bij een of meerdere schoolvakken? Dan biedt StudentsPlus uitkomst! Wij bieden al meer dan 22 jaar bijles aan huis en zijn daar in Groningen mee begonnen. Inmiddels kunnen we met ieder schoolvak en op elk niveau passende ondersteuning verzorgen.

Méér dan alleen bijles

Door de RuG en de Hanze Hogeschool zijn er erg veel studenten in de stad Groningen en omgeving. Door deze grote hoeveelheid zijn de ingangseisen streng en wordt de kennis goed gecontroleerd door ons academische team van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog. Nadat u zich heeft ingeschreven, kunnen wij vaak binnen enkele dagen al een passende bijlesgever voorstellen. Daarna houden wij een vinger aan de pols om te kijken of alles naar wens gaat. Is er toch geen klik met de voorgestelde bijlesgever? Dan zoeken wij uiteraard een nieuwe.

Naast de bijlesgever krijgt uw kind meteen toegang tot onze Leeromgeving. Deze Leeromgeving is door studenten van de Lerarenopleiding ontwikkeld en bevat voor de meest aangevraagde vakken duizenden opgaven. Zo kan uw zoon of dochter ook voor en na de bijles doorgaan met oefenen.

Eenvoudig en snel geregeld

Bijles aanvragen kost slechts 10 minuten van uw tijd. U begint met het aanmaken van een gratis account. Hierna ziet u direct wat de mogelijkheden voor u zijn en kunt u beginnen met de inschrijving. Hierin wordt stapsgewijs om uw wensen en voorkeuren gevraagd, waarna wij direct aan de slag gaan. Een inschrijving is altijd kosteloos, ook in het uitzonderlijke geval dat wij niemand kunnen vinden.

De bijlestarieven

U heeft al bijles vanaf €22 per uur. De bijlessen zijn verder maandelijks opzegbaar en uiteraard kennen wij geen inschrijf- of administratiekosten.

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Naast individuele bijles biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Groningen, examentraining in Groningen en herexamentraining in Groningen.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst