Ontdek de mogelijkheden!
Boek jouw bijles

Individuele bijles in Den Bosch

Heeft uw zoon of dochter hulp nodig met één of meerdere schoolvakken? Of kan uw kind wel wat hulp gebruiken met het structureren van het huiswerk? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! Wij bieden individuele bijles aan huis van een student.

De bijlesstudenten van StudentsPlus

Met de HAS en de Avans Hogeschool in Den Bosch zijn er veel studenten in Den Bosch die het een persoonlijke uitdaging vinden om uw kind te helpen met het schoolwerk. Deze studenten worden ondersteund door een academisch team van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog. Zo controleren zij de kennis van de bijlesgevers en houden zij een persoonlijk intakegesprek met ze. Ook hebben zij een didactisch platform ontwikkeld, waar iedere bijlesgever zijn of haar uitlegkwaliteiten kan optimaliseren.

Snel en makkelijk geregeld

Wanneer u een gratis account aanmaakt en daarna tijdens de inschrijving uw wensen aangeeft, hebben wij voldoende informatie om onze zoektocht te starten. Ook wanneer u in een van de omliggende dorpen woont, zoals in Nuland, Rosmalen, Vlijmen of Vught, kunnen wij zeer waarschijnlijk op korte termijn een bijlesgever voor u regelen. Vinden wij niemand, dan betaalt u ons niets.

Tarieven en extra’s

Het uurtarief voor individuele bijles varieert tussen €17 en €25. Wij kennen daarnaast geen inschrijvings- of administratiekosten en de facturatie vindt altijd achteraf plaats. Naast een bijlesgever krijgt uw kind na de inschrijving direct toegang tot onze Leeromgeving. Hier zijn voor de meest aangevraagde vakken duizenden gratis oefenopgaven gemaakt, zodat uw kind ook voor en na de bijlessen door kan gaan met leren.

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Naast individuele bijles biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Den Bosch en examentraining in Den Bosch.

Wil je je inschrijven voor bijles?

Benieuwd wat we je te bieden hebben?

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst