Ontdek de mogelijkheden!
Boek jouw bijles

Bijles bedrijfseconomie, ondernemerschap en financiële zelfredzaamheid

Vindt uw kind het schoolvak bedrijfseconomie, ondernemerschap en financiële zelfredzaamheid lastig? Laat StudentsPlus dan de balans opmaken! Voor StudentsPlus is dit vak ook nieuw om bijles in te verzorgen, maar we hebben gemerkt dat we hier al vaak bij kunnen helpen.

De all-in tarieven voor bijles bedrijfseconomie

De all-in tarieven van StudentsPlus liggen tussen de € 17,- en € 25,- per uur, afhankelijk van het aantal afgenomen uren. Wij kennen geen andere kosten, zoals inschrijf- of zoekkosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een eventuele reistijdvergoeding is geheel vrijwillig en zal dus nooit door ons gefactureerd worden. De facturatie geschiedt overigens altijd achteraf.

Uw wensen en voorkeuren zijn leidend

Tijdens de online inschrijving geeft u zelf alle wensen en voorkeuren door. Zo bepaalt u welke dagen het beste uitkomen en hoeveel uur maandelijks moet plaatsvinden. Ook eventuele andere mededelingen kunt u hier kwijt, zodat wij zo gericht mogelijk op zoek kunnen naar een passende bijlesgever. Is er onverhoopt geen klik met de bijlesgever die wij voorstellen? Dan zoeken we direct een nieuwe.

Account aanmaken - inschrijven - bijles krijgen

In slechts 10 minuten geeft u de zoektocht uit handen. De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Op uw account kunt u vervolgens de inschrijving doen, waarmee u ons de zoekopdracht geeft. Hierna kunnen we vaak al binnen 5 werkdagen een bijlesgever voorstellen. Onze zoektocht naar een bijlesgever is altijd gratis, ook wanneer wij niemand kunnen vinden.

Wil je je inschrijven voor bijles?

Benieuwd wat we je te bieden hebben?

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.