Bijles Frans in Den Bosch | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Frans in Den Bosch

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles Frans in Den Bosch

Een vreemde taal leren is niet eenvoudig. Veel leerlingen hebben dan ook moeite met Frans. Het vak omvat meer dan woordjes leren: teksten lezen, nieuwsberichten beluisteren en jezelf verstaanbaar maken kan een behoorlijke uitdaging zijn. StudentsPlus Den Bosch helpt uw zoon of dochter om van deze uitdaging een succes te maken door individuele bijles Frans aan huis te bieden.

Al 20 jaar ervaring met bijles Frans

In Den Bosch en omgeving wonen veel studenten die juist goed zijn in Frans. Zij helpen uw kind graag aan huis. Omdat zij het eindexamen Frans met goed gevolg hebben afgerond, kunnen ze praktische tips geven en uw kind actief begeleiden bij het leren van Frans. De effectiviteit van individuele bijlessen in de vertrouwde thuisomgeving heeft zich in de 20 jaar dat StudentsPlus bestaat dan ook ruimschoots bewezen. Wij hebben in Nederland al tienduizenden leerlingen mogen helpen.

De mogelijkheden en vervolgstappen

Maak een gratis account aan. U ziet dan direct wat de mogelijkheden voor u zijn en hoe u alles in gang kunt zetten door de inschrijving af te ronden. Hierin vragen wij wat alle wensen en voorkeuren zijn met betrekking tot de Franse bijlessen. We kunnen u hierna over het algemeen binnen enkele dagen de gegevens overhandigen van uw bijlesgever en daarna kunt u direct de eerste bijles inplannen. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan kunt u ons altijd een nieuwe bijlesgever laten zoeken.

De tarieven beginnen bij €19 per uur. U kunt maandelijks opzeggen of de bijlessen wijzigen en wij rekenen geen inschrijfkosten, wachtlijsten of administratiekosten.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst