Huiswerkbegeleiding in Den Bosch | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele huiswerkbegeleiding in Den Bosch

Vanaf 22 euro per uur!

Individuele huiswerkbegeleiding in Den Bosch

Woont u in Den Bosch of in de omliggende dorpen als Vught of Sint-Michielsgestel en bent u op zoek naar huiswerkbegeleiding voor uw zoon of dochter? Dan heeft u deze hierbij gevonden! StudentsPlus zorgt ervoor dat geschikte bijlesgever krijgt die uw kind helpt met het huiswerk. Onze aanpak is dus niet klassikaal, maar individueel. Zo krijgt uw kind de volledige aandacht en wordt er gestructureerd geholpen met het huiswerk en het plannen van de agenda.

Huiswerkbegeleiding door een student

Door het individuele karakter van de begeleiding leert de student uw kind kennen en weet deze na een paar lessen precies wat uw kind nodig heeft. Doordat de huiswerkbegeleiding aan huis plaatsvindt in een vertrouwde omgeving en het leeftijdsverschil klein is, is de drempel om vragen te stellen een stuk lager. 

Hoe krijg ik een huiswerkbegeleider?

De eerste stap is het aanmaken van een gratis account. U ziet dan direct wat de mogelijkheden bij u in de buurt zijn. Daarnaast kan er met het account ook een inschrijving gedaan worden. Tijdens deze inschrijving kunt u naast dagen die het beste uitkomen, ook aangeven of wij rekening moeten houden met bepaalde vakken waar uw kind zich extra op wil focussen. Door de aanwezigheid van de Avans Hogeschool en de HAS hebben wij een groot bestand aan studenten opgebouwd en duurt onze zoektocht meestal niet langer dan 5 dagen. Mocht het ons niet onverhoopt niet lukken een huiswerkbegeleider te vinden, dan bent u ons geen kosten verschuldigd.

Meer dan huiswerkbegeleiding.. 

Na inschrijving krijgen u en uw kind direct toegang tot onze Leeromgeving. Hierop staan duizenden gratis oefenopgaven voor de moeilijkste vakken van de basisschool en middelbare school. Ons academische team van onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog heeft een didactisch platform ontwikkeld voor de student om op deze manier ervoor te zorgen dat het ook goed zit met de kennisoverdracht. Ons team houdt verder na de koppeling aan een huiswerkbegeleider contact met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt.

Tarieven

Met meer dan 22 jaar aan ervaring, weten wij dat 1 of 2 uur gestructureerde huiswerkbegeleiding vaak al leidt tot meer zelfvertrouwen bij de leerling en tot meer plezier in school. De tarieven van individuele huiswerkbegeleiding liggen tussen de €22 en €31 per uur en zijn vrijgesteld van btw.

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Den Bosch en examentraining in Den Bosch.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!