Examentraining in aardrijkskunde | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Examentraining aardrijkskunde: individueel en aan huis

Vanaf 19 euro per uur!

Examentraining aardrijkskunde: individueel en aan huis

Moet uw kind dit jaar examen doen voor aardrijkskunde en duizelen termen als mondialisering en tijdruimtecompressie hem of haar al? StudentsPlus biedt uitkomst in de vorm van individuele examentraining bij u aan huis! Doordat wij al 21 jaar examentraining bieden, kan de examentraining in vrijwel heel Nederland plaatsvinden. Ook is het met dit concept mogelijk om de examentraining te volgen op dagen die het beste uitkomen.

Wat houdt examentraining in?

Tijdens de examentraining wordt er gewerkt met de stof van de examenbundels. Ook met andere onderwerpen die nog extra uitleg nodig hebben, kan de bijlesgever direct helpen. De bijlesgevers die worden ingezet hebben recentelijk nog examen gedaan op hetzelfde niveau of al eerder examentraining gegeven. Daardoor kennen zij alle ins en outs van het maken van examens om uw kind zo goed mogelijk voor te bereiden.

Maandelijkse urenpakketten

De examentraining wordt gegeven op basis van de urenpakketten van StudentsPlus. Dit betekent dat u zelf bepaalt hoeveel uren u inkoopt voor de examentraining en ook zelf de verdeling ervan maakt. De tarieven liggen tussen de €19 en €28 per uur.

Aanmelden en inschrijven

Heeft u interesse om de mogelijkheden te bekijken bij u in de buurt? Maak dan gratis en vrijblijvend een account aan bij StudentsPlus en ontdek direct de opties in de omgeving. Via het account kan dan ook direct een inschrijving gedaan worden, waarbij u precies aangeeft met welke onderwerpen nog geoefend moet worden en hoe u de uren zou willen indelen. Doorgaans hebben we dan met 5 dagen een geschikte bijlesgever gevonden en kan de examentraining gelijk starten!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!