Bijles Frans in Den Haag | 21 jaar ervaring | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Frans in Den Haag

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Frans in Den Haag

Lukt het niet met de Franse woordjes of grammatica of zijn de Franse teksten moeilijk om doorheen te komen? StudentsPlus Den Haag biedt de benodigde hulp, met individuele bijles Frans aan huis door een student! Wij snappen dat er vaak haast geboden is bij de zoektocht. Door ons grote netwerk, dat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, kunnen we in veruit de meeste gevallen binnen enkele dagen een geschikte bijlesgever vinden.

Vertrouwd en snel

Onze zorgvuldig gescreende studenten zijn net wat ouder dan de leerling, maar het kennisverschil tussen bijlesgever en leerling is groot. Onze bijlesgevers zijn vaak echte francofielen en door hun enthousiasme is er vaak snel een klik tussen de bijlesgever en de leerling. Dit heeft tot gevolg dat de kennisoverdracht soepel verloopt en dat er met een of twee uur bijles per week al mooie resultaten worden geboekt. Onze Haagse bijlesgevers worden ondersteund door een professioneel team met meer dan 22 jaar ervaring. Dit team, bestaande uit onder meer een kinder- en jeugdpsycholoog en pedagoog, heeft een didactisch platform ontwikkeld dat bol staat van de tips en trucs voor onze bijlesgevers.

Nieuwsgierig geworden?

Maak een vrijblijvend account aan en bekijk uw persoonlijke mogelijkheden. U heeft al bijles door een van onze bijlesgevers vanaf €22 per uur. Ook als u verwacht dat de bijlessen slechts voor een korte periode nodig zullen zijn, kunt u bij ons terecht: de ondersteuning kan maandelijks weer opgezegd worden.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst