Bijles Engels in Den Haag | 22 jaar ervaring | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Engels in Den Haag

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Engels in Den Haag

In Den Haag is Engels met de vele toeristen en de grote, internationale bedrijven natuurlijk een veelgehoorde taal. In dit vak moet sowieso eindexamen gedaan worden en misschien ligt een (deels) Engelstalige vervolgstudie in het verschiet, dus bijles in Engels is een goede investering als de taal uw zoon of dochter niet zo gemakkelijk af gaat. StudentsPlus Den Haag biedt hiervoor individuele bijles aan huis, door een student van het hbo of universiteit.

Bijles Engels door StudentsPlus: vertrouwd en van hoge kwaliteit

De studenten die voor StudentsPlus werken, moeten minimaal een 7 hebben gehaald voor Engels op hun eindlijst. Door het kleine leeftijdsverschil, maar het grote kennisverschil, is een student de ideale bijlesgever! Vaak is er meteen een klik tussen de leerling en de bijlesgever, wat de kennisoverdracht alleen maar ten goede komt.
Wij helpen onze bijlesgevers door middel van een didactisch platform waarop veel achtergrondinformatie staat over het geven van bijles. Voor de leerling hebben we onze Leeromgeving gemaakt met daarin duizenden extra oefenopgaven.

Concrete vervolg

Om op korte termijn ook te kunnen beginnen met bijlessen Engels in Den Haag, maakt u een gratis account aan. U krijgt dan meteen te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Nadat u vervolgens de inschrijving heeft afgerond, gaan wij daadwerkelijk voor u op zoek. Een zoektocht duurt in (de omgeving van) Den Haag meestal niet langer dan 5 dagen. Lukt het ons niet om iemand te vinden, dan bent u ons niets verschuldigd. Vanaf 22 euro per uur heeft u al een bijlesgever van StudentsPlus!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst