Huiswerkbegeleiding in Den Haag | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Vanaf 22 euro per uur!

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Heeft uw zoon of dochter extra hulp nodig bij het maken van het huiswerk? Dan is uw kind niet de enige! Er zijn veel leerlingen van zowel de basisschool als de middelbare school die wat extra hulp kunnen gebruiken bij het plannen van het huiswerk of bij het maken hiervan. Wij zijn al meer dan 20 jaren actief in Den Haag en wij weten dat 1 à 2 uur individuele huiswerkbegeleiding vaak al voldoende is om de cijfers te zien verbeteren.

Huiswerkbegeleiding aan huis door een student

Door de aanwezigheid van de Haagse Hogeschool en InHolland zijn er veel studenten welke studeren in Den Haag. Daarnaast zijn er veel studenten die in Den Haag wonen, maar bijvoorbeeld in Delft of Leiden studeren. Zij zijn uitermate geschikt om de huiswerkbegeleiding te verzorgen bij u aan huis. Doordat de huiswerkbegeleiding individueel is leert de student uw kind kennen en weet diegene precies waar bij uw kind op gelet moet worden.

Snel starten met huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding krijgen via StudentsPlus is eenvoudig en snel online te regelen. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, ziet u meteen wat de mogelijkheden bij u in de directe omgeving zijn. Met het account kan gelijk een inschrijving gedaan worden, waarbij u al uw wensen kunt doorgeven net betrekking tot de huiswerkbegeleider. Door het grote aanbod aan studenten kunnen wij niet alleen in Den Haag snel iemand vinden, maar ook in de omliggende dorpen als Voorburg, Zoetermeer en Wassenaar hebben wij veel mogelijkheden. Doorgaans duurt onze zoektocht maximaal 2 werkdagen. Kunnen wij onverhoopt toch niemand voor u vinden, dan bent u ons niets verschuldigd.

Betaalbare huiswerkbegeleiding met veel extra’s

De uurtarieven voor huiswerkbegeleiding variëren tussen €22 en €31, afhankelijk van het gekozen aantal uren. U krijgt hiervoor niet alleen huiswerkbegeleiding, maar ook:

 • Toegang tot de online Leeromgeving;
 • Didactische ondersteuning voor de huiswerkbegeleiders;
 • Een academisch team van onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog die actief contact met u houdt en de kennis en kunde van de studenten controleert.

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Den Haag, studiebegeleiding in Den Haag en examentraining in Den Haag

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!