Bijles biologie in Den Haag | 21 jaar ervaring | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles biologie in Den Haag: individueel!

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles biologie in Den Haag: individueel!

Individuele bijles aan huis door een student. Dat is bijles biologie bij StudentsPlus. De momenten waarop de bijles plaatsvindt, hangen af van de agenda van uw zoon of dochter en die van de bijlesstudent, waardoor u en zij niet beperkt worden door kantooruren, werkdagen of zelfs schoolvakanties. En zit er een keer wel een geplande vakantie van de bijlesgever in de weg, dan zoeken wij gewoon een vervanger voor die periode.

Snel geregeld en professioneel

In de 22 jaar van ons bestaan hebben wij in Den Haag een groot netwerk opgebouwd met enthousiaste bijlesgevers. Hierdoor kunnen wij klanten uit Den Haag meestal binnen enkele werkdagen koppelen aan een geschikte bijlesgever. Maar ook in de randgemeenten van Den Haag hebben we vaak voldoende mogelijkheden om de bijlessen in de vertrouwde thuisomgeving van de leerling te regelen.
Doordat de bijlesgever de lesstof vaak op een net wat andere manier benadert dan de docent op school, valt het kwartje meestal snel en wordt biologie voor uw kind misschien zelfs een leuk vak. De bijlesgever beschikt over voldoende didactische vaardigheden en kan deze bijschaven op ons didactische platform. Uiteraard kan de bijlesgever, net als u, met vragen ook altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Onze mogelijkheden voor u

Bijles bij StudentsPlus Den Haag heeft een uurtarief tussen de €22 en €31. Om de zoektocht voor uw kind te starten, maakt u allereerst een account aan. U krijgt dan direct te zien wat voor u de mogelijkheden zijn. Tevens kunt u hier een online inschrijving starten. Maak gebruik van de kennis en kunde van het meest ervaren bijlesbureau van Nederland!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst