Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles in Den Haag

Bent u op zoek naar individuele bijles aan huis voor uw zoon of dochter? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! Wij bieden individuele bijles aan huis, gegeven door een student. Door het grote aanbod van bijlesgevers in Den Haag is het mogelijk om in ieder schoolvak bijles te krijgen. Dit geldt niet alleen voor middelbare scholieren; ook basisschoolleerlingen en studenten van het mbo en hbo kunnen bij ons terecht.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Wat is het verschil tussen bijles en huiswerkbegeleiding? Dit is een vraag die wij regelmatig krijgen. Bijles is (meestal) 1-op-1 en gaat inhoudelijk diep(er) in op de stof. Er wordt doelgericht gewerkt aan het onder de knie krijgen van de theorie van een bepaald schoolvak. Wat is huiswerkbegeleiding? Huiswerkbegeleiding kan in groepjes worden gegeven. Wij geloven in persoonlijke aandacht en daarom is huiswerkbegeleiding bij StudentsPlus ook altijd individueel. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er gewerkt aan het huiswerk, dit kan van verschillende schoolvakken zijn. Ook wordt er aandacht besteed aan de algemene studievaardigheden, zoals leren leren, overhoren voor toetsen en plannen van de agenda.

Bijles voor elk schoolvak

U kunt bij StudentsPlus terecht voor bijles in één of meer schoolvakken en huiswerkbegeleiding. Wij hebben inmiddels meer dan 16 jaar ervaring in het maken van de juiste match tussen leerling en bijlesgever. In de loop der jaren hebben wij een groot en landelijk bestand van bijlesgevers opgebouwd, waardoor de kans groot is dat wij snel een goede bijlesgever voor u kunnen vinden. Niet alleen in Den Haag, maar ook in de omliggende plaatsen als Voorburg, Wateringen en Rijswijk kunnen wij vaak snel een bijlesgever regelen.

Onze bijlesgevers

StudentsPlus werkt voornamelijk met studenten. Zij hebben al hun havo- of vwo-diploma behaald en studeren doorgaans aan de hogeschool of universiteit. Als een bijlesgever zich inschrijft bij ons, dan checken wij zorgvuldig hun cijferlijst en eventuele aanvullende behaalde resultaten. Daarnaast houden wij nog een persoonlijk gesprek met hen om te kijken naar hun didactische, communicatieve en sociale vaardigheden. Ook tijdens de bijlesperiode houden we het functioneren van de bijlesgevers in het oog.

De werkwijze van StudentsPlus

Bijles is maatwerk en daarom zijn uw wensen en voorkeuren leidend. Zo mag u zelf bepalen of de bijlessen thuis plaatsvinden of op een andere (zelfgekozen) locatie. Wij zoeken dan een bijlesgever die in de buurt woont. Hebben we iemand gevonden, maar is er toch geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe, zodat uw zoon of dochter snel de bijlessen kan vervolgen! De bijlesuren gaan aan de hand van maandelijkse urenpakketten. U koopt vooraf een bepaald aantal uren met een bijbehorend uurtarief. De urenpakketten zijn ook weer maandelijks aan te passen en op te zeggen.

Hoe regel ik de bijlessen?

Met een gratis account kunt u direct de mogelijkheden bij u de in buurt ontdekken. Ook kan er gelijk een inschrijving op het account worden gedaan. Bij de inschrijving geeft u precies op waar de bijlessen en de bijlesgever aan moeten voldoen, zodat wij direct de juiste match kunnen maken. Na de inschrijving hebben wij vaak binnen 5 werkdagen een bijlesgever gevonden. Er kan dan direct gestart worden met de bijlessen!

Meer dan alleen bijles

Bij StudentsPlus staat service voorop. Daarom gaat onze service verder dan alleen het maken van de match tussen leerling en bijlesgever. Zo bieden wij onder andere ook:
• ... toegang tot onze Leeromgeving met daarin duizenden gratis oefenopgaven.
• ... een didactisch platform voor bijlesgevers, zodat deze zijn of haar uitlegvaardigheden kan optimaliseren.
• ... een betrokken team op de achtergrond, dat niet alleen de kennis en kunde van de bijlesgever controleert, maar ook contact houdt met u nadat de bijlessen van start zijn gegaan.

Verder schrijven we wekelijks onderwijs- en bijlesgerelateerde artikelen op ons blog. Hier vindt u artikelen met onderwerpen als ‘Pesten op school: een survivalgids’ en ‘Welke middelbare school kies ik voor mijn kind?’.

Wilt u alle reviews over onze dienstverlening nog een keer nalezen? Dat kan via: https://nl.trustpilot.com/review/studentsplus.nl

16 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst