Bijles Frans - Aan huis in héél Nederland | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Frans aan huis

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles Frans aan huis

Heeft uw kind moeite met de Franse taal? Dan is uw kind zeker niet de enige. In Nederland zijn er veel leerlingen van de middelbare school die wel Franse bijles kunnen gebruiken. De bijlessen van StudentsPlus zijn individueel, aan huis en worden verzorgd door een student. Deze student helpt uw kind met de Franse grammatica en met het leren van bijvoorbeeld de Franse woordjes.

Hoe krijg ik een bijles Frans?

Dat is erg gemakkelijk. U kunt een gratis account aanmaken en daarna tijdens de inschrijving uw wensen en voorkeuren duidelijk maken. Op basis van de inschrijving kijken wij welke student het beste bij uw kind past. Met meer dan 20 jaar aan ervaring, weten wij dat er vaak haast geboden is bij het vinden van een goede bijlesgever. Daarom gaan wij direct voor u aan de slag en hebben we doorgaans binnen enkele dagen een geschikte student voor u gevonden. U krijgt direct de gegevens van deze student, zodat u de eerste bijles kunt inplannen. Op het moment dat wij geen student voor u kunnen vinden, betaalt u ons niets. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij natuurlijk een vervanger.

Betaalbare bijles met vele extra’s

Het uurtarief voor bijles varieert tussen €19 en €28. Ons team controleert de kennis van de student en wij hebben een persoonlijk intakegesprek met iedere student die bijles gaat geven. Ook houden wij na het voorstellen van een bijlesgever contact met u om te kijken of alles naar wens verloopt. Ons team heeft ook een didactisch platform ontwikkeld, om op deze manier de student voldoende handvatten te geven om de bijles succesvol te geven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst