Bijles Frans - Aan huis in héél Nederland | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Frans aan huis

Heeft uw kind moeite met de Franse taal? Dan is uw kind zeker niet de enige. In Nederland zijn er veel leerlingen van de middelbare school die wel Franse bijles kunnen gebruiken. De bijlessen van StudentsPlus zijn individueel, aan huis en worden verzorgd door een student. Deze student helpt uw kind met de Franse grammatica en met het leren van bijvoorbeeld de Franse woordjes.

Hoe krijg ik een bijles Frans?

Dat is erg gemakkelijk. U kunt een gratis account aanmaken en daarna tijdens de inschrijving uw wensen en voorkeuren duidelijk maken. Op basis van de inschrijving kijken wij welke student het beste bij uw kind past. Met meer dan 19 jaar aan ervaring, weten wij dat er vaak haast geboden is bij het vinden van een goede bijlesgever. Daarom gaan wij direct voor u aan de slag en hebben we doorgaans binnen enkele dagen een geschikte student voor u gevonden. U krijgt direct de gegevens van deze student, zodat u de eerste bijles kunt inplannen. Op het moment dat wij geen student voor u kunnen vinden, betaalt u ons niets. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij natuurlijk een vervanger.

Betaalbare bijles met vele extra’s

Het uurtarief voor bijles varieert tussen €17 en €25. Ons team controleert de kennis van de student en wij hebben een persoonlijk intakegesprek met iedere student die bijles gaat geven. Ook houden wij na het voorstellen van een bijlesgever contact met u om te kijken of alles naar wens verloopt. Ons team heeft ook een didactisch platform ontwikkeld, om op deze manier de student voldoende handvatten te geven om de bijles succesvol te geven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst