Bijles Duits - Aan huis in héél Nederland | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Duits in heel Nederland

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Duits in heel Nederland

Heeft uw zoon of dochter wat moeite met de Duitse naamvallen, teksten of het leren van woordjes? Is er wat hulp nodig bij de aanpak van de luistertoetsen of het mondeling? Dan heeft StudentsPlus de bijlesgever voor hem of haar!

De voordelen van individuele bijles

Individuele ondersteuning maakt dat elke bijles is afgestemd op de specifieke behoeftes van uw kind. Zodoende kan er herhaald, geoefend en uitgelegd worden tot de stof wel duidelijk is. Aangezien onze bijlesgevers studenten zijn, is er een klein leeftijdsverschil waardoor de bijlesgever zich goed kan inleven in de belevingswereld van uw kind.

Op alle niveaus

StudentsPlus biedt met name bijles aan leerlingen van de middelbare school (van het vmbo tot en met het gymnasium en van de brugklas tot en met het eindexamen), maar kan ook op de hogere niveaus van het onderwijs uitkomst bieden. Studenten van het mbo, hbo en de universiteit kunnen een beroep op ons doen, maar ook wanneer u bijvoorbeeld een taalcursus volgt kunnen we voor u op zoek naar een geschikte begeleider!

Hoe werkt het in de praktijk?

Om te zien of wij ook wat voor u kunnen betekenen, kunt u een gratis account aanmaken. U ziet dan meteen de mogelijkheden en u kunt meteen een online inschrijving doen. Na de inschrijving gaan wij voor u aan de slag. Meestal kunnen wij u binnen enkele dagen de gegevens geven van uw bijlesgever. Het kost u niets wanneer wij niemand kunnen vinden.

Betaalbare bijles

U heeft bijles Duits voor tarieven tussen de  €22 en € 31 per uur. Met meer dan 22 jaar aan ervaring, weten wij dat structureel 1 of 2 uur bijles per week al het verschil kan maken en kan zorgen voor veel betere cijfers!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst