Bijles biologie - Aan huis in héél Nederland | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles biologie aan huis

Heeft uw kind moeite met het vak biologie? Hij of zij is zeker niet de enige! Biologie kan met onderwerpen als fotosynthese, homeostase, metabolisme en ecosystemen best pittig zijn. Voor uw kind kan het erg prettig zijn wanneer een student uw kind 1 of 2 uur per week extra bijles geeft in biologie. Deze bijles vindt aan huis plaats en wordt 1-op-1 gegeven.

Bijles biologie in heel Nederland

Met meer dan 19 bestaansjaren hebben wij in Nederland een groot bestand opgebouwd aan enthousiaste en ervaren studenten. Deze studenten zijn niet alleen goed in biologie, maar vinden het ook erg leuk om bijles in dit vak te geven. Zij staan er echter niet alleen voor. Ons academische team van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog ondersteunt de bijles. Zo hebben zij bijvoorbeeld een didactisch platform gemaakt voor onze bijlesgevers. Daarnaast controleren zij de kennis en kunde van al onze bijlesgevers en houden zij contact met u nadat we een bijlesgever hebben voorgesteld. Wilt u toch liever een andere bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe!

Is er ook een bijlesgever bij mij in de buurt?

Om u een antwoord te geven op deze vraag, kunt u een gratis account aanmaken. U ziet dan direct wat wij voor u kunnen betekenen. U heeft dan ook meteen de mogelijkheid om een gratis inschrijving te doen. Tijdens deze inschrijving kunt u aangeven wat uw wensen en eisen zijn. Meestal hebben wij binnen enkele dagen iemand voor u gevonden. Stel dat het niet lukt om iemand te vinden, dan krijgt u natuurlijk geen factuur van ons.

Betaalbare bijles biologie

Het uurtarief voor bijles varieert tussen €17 en €25. U betaalt verder geen inschrijf- of administratiekosten. Maak dus gebruik van de kennis die bij u in de buurt aanwezig is!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst