Bijles biologie - Aan huis in héél Nederland | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles biologie aan huis

Vanaf 19 euro per uur!

Individuele bijles biologie aan huis

Heeft uw kind moeite met het vak biologie? Hij of zij is zeker niet de enige! Biologie kan met onderwerpen als fotosynthese, homeostase, metabolisme en ecosystemen best pittig zijn. Voor uw kind kan het erg prettig zijn wanneer een student uw kind 1 of 2 uur per week extra bijles geeft in biologie. Deze bijles vindt aan huis plaats en wordt 1-op-1 gegeven.

Bijles biologie in heel Nederland

Met meer dan 20 bestaansjaren hebben wij in Nederland een groot bestand opgebouwd aan enthousiaste en ervaren studenten. Deze studenten zijn niet alleen goed in biologie, maar vinden het ook erg leuk om bijles in dit vak te geven. Zij staan er echter niet alleen voor. Ons academische team van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog ondersteunt de bijles. Zo hebben zij bijvoorbeeld een didactisch platform gemaakt voor onze bijlesgevers. Daarnaast controleren zij de kennis en kunde van al onze bijlesgevers en houden zij contact met u nadat we een bijlesgever hebben voorgesteld. Wilt u toch liever een andere bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe!

Is er ook een bijlesgever bij mij in de buurt?

Om u een antwoord te geven op deze vraag, kunt u een gratis account aanmaken. U ziet dan direct wat wij voor u kunnen betekenen. U heeft dan ook meteen de mogelijkheid om een gratis inschrijving te doen. Tijdens deze inschrijving kunt u aangeven wat uw wensen en eisen zijn. Meestal hebben wij binnen enkele dagen iemand voor u gevonden. Stel dat het niet lukt om iemand te vinden, dan krijgt u natuurlijk geen factuur van ons.

Betaalbare bijles biologie

Het uurtarief voor bijles varieert tussen €19 en €28. U betaalt verder geen inschrijf- of administratiekosten. Maak dus gebruik van de kennis die bij u in de buurt aanwezig is!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst