Bijles rekenen - Aan huis in héél Nederland | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles rekenen in heel Nederland

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles rekenen in heel Nederland

Loopt uw kind vast bij het schoolvak rekenen? StudentsPlus biedt al 22 jaar bijles rekenen aan huis, zodat achterstanden snel kunnen worden weggewerkt in een vertrouwde omgeving. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak de bijlessen plaatsvinden, waardoor u eventueel zelf ook bij de bijlessen kunt zijn; wel zo prettig!

Bijles rekenen van een student

De rekenen bijlessen worden gegeven door studenten die zelf reeds de havo of het vwo hebben afgerond. Zij vinden het leuk om bijles te geven aan leerlingen en hebben hier vaak ook ervaring mee, bijvoorbeeld vanuit hun huidige studie.

Vanzelfsprekend controleren wij of zij de stof goed en geduldig kunnen overbrengen op de leerling. Behalve het controleren blijven wij hen hierbij ondersteunen, ook tijdens de bijlessen. Zo kunnen zij altijd terecht bij onze pedagoog en jeugdpsycholoog, die beiden ook een didactisch platform hebben ontwikkeld. Hierin staan allerlei tips en tricks om de bijlessen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Tarieven voor bijles rekenen

Onze all-in tarieven liggen tussen de € 22,- en € 31,- per uur, afhankelijk van het aantal uren dat u afneemt. Wij hanteren geen andere kosten zoals zoek- of inschrijfkosten en een eventuele reistijdvergoeding is bij ons vrijwillig. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent. Tevens krijgt u hier gratis toegang tot de online Leeromgeving bij. Hierin staan duizenden oefenopgaven voor o.a. het schoolvak rekenen, waar uw kind ook mee kan oefenen naast de bijlessen.

Uw wensen en voorkeuren aangeven in de inschrijving

Wilt u zo snel mogelijk een bijlesgever? Dan kunt u eerst een StudentsPlus-account aanmaken. Op uw account kunt u in de inschrijving alle wensen en voorkeuren aangeven, waarna wij doorgaans binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever kunnen voorstellen. Is er geen klik met de bijlesgever? Dan gaan wij direct op zoek naar een nieuwe. Inschrijven bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook wanneer wij niemand vinden. Tot slot werken wij zonder opzegtermijn, zodat u direct per de aankomende kalendermaand kunt stoppen met de bijlessen als deze niet meer benodigd zijn.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst