Bijles rekenen - Aan huis in héél Nederland | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles rekenen in heel Nederland

Loopt uw kind vast bij het schoolvak rekenen? StudentsPlus biedt al 19 jaar bijles rekenen aan huis, zodat achterstanden snel kunnen worden weggewerkt in een vertrouwde omgeving. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak de bijlessen plaatsvinden, waardoor u eventueel zelf ook bij de bijlessen kunt zijn; wel zo prettig!

Bijles rekenen van een student

De rekenen bijlessen worden gegeven door studenten die zelf reeds de havo of het vwo hebben afgerond. Zij vinden het leuk om bijles te geven aan leerlingen en hebben hier vaak ook ervaring mee, bijvoorbeeld vanuit hun huidige studie.

Vanzelfsprekend controleren wij of zij de stof goed en geduldig kunnen overbrengen op de leerling. Behalve het controleren blijven wij hen hierbij ondersteunen, ook tijdens de bijlessen. Zo kunnen zij altijd terecht bij onze pedagoog en jeugdpsycholoog, die beiden ook een didactisch platform hebben ontwikkeld. Hierin staan allerlei tips en tricks om de bijlessen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Tarieven voor bijles rekenen

Onze all-in tarieven liggen tussen de € 17,- en € 25,- per uur, afhankelijk van het aantal uren dat u afneemt. Wij hanteren geen andere kosten zoals zoek- of inschrijfkosten en een eventuele reistijdvergoeding is bij ons vrijwillig. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent. Tevens krijgt u hier gratis toegang tot de online Leeromgeving bij. Hierin staan duizenden oefenopgaven voor o.a. het schoolvak rekenen, waar uw kind ook mee kan oefenen naast de bijlessen.

Uw wensen en voorkeuren aangeven in de inschrijving

Wilt u zo snel mogelijk een bijlesgever? Dan kunt u eerst een StudentsPlus-account aanmaken. Op uw account kunt u in de inschrijving alle wensen en voorkeuren aangeven, waarna wij doorgaans binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever kunnen voorstellen. Is er geen klik met de bijlesgever? Dan gaan wij direct op zoek naar een nieuwe. Inschrijven bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook wanneer wij niemand vinden. Tot slot werken wij zonder opzegtermijn, zodat u direct per de aankomende kalendermaand kunt stoppen met de bijlessen als deze niet meer benodigd zijn.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst