Bijles Grieks - Aan huis in héél Nederland | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Grieks

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles Grieks

Zit uw kind op het gymnasium en heeft uw kind problemen met Grieks? Dat is niet vreemd. Het vak Grieks, met haar unieke schrift en haar soms pittige werkwoordsvormen, zorgt vaak voor hoofdbrekers. Ook bij het leren van de woordjes is hulp soms gewenst. StudentsPlus biedt deze hulp door individuele bijles Grieks aan huis aan te bieden, gegeven door een student.

Bijles Grieks van hoge kwaliteit

Ons professionele team van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog controleert de kennis van het vak Grieks van onze studenten. Zij moeten minimaal een 7 hebben gehaald op het gymnasium. Ook moeten zij het vak leuk vinden om te geven. Naast de kennis is ook de uitlegvaardigheid en de didactiek erg belangrijk. Om er zeker van te zijn dat de bijlesgever voldoende kennis heeft over het geven van bijles, heeft ons team een didactisch platform ontwikkeld. Dit platform bevat veel tips over het geven van een goede bijles. Mocht er geen klik zijn tussen uw kind en de student, dan is ons team er voor u om de problemen uit de weg te ruimen en desgewenst een nieuwe bijlesgever te vinden.

Is het erg als ik niet in een universiteitsstad woon?

Nee, dat is in principe geen probleem. Door onze 20 jaar ervaring, hebben wij een groot en ervaren bestand opgebouwd van studenten. Deze studenten wonen in het hele land. Na het aanmaken van een gratis account ziet u meteen de mogelijkheden en kunt u starten met een online inschrijving. In veruit de meeste gevallen weten wij binnen twee dagen een geschikte student voor u te vinden. Mocht het ons niet lukken om iemand te vinden, dan bent u ons ook niets verschuldigd.

Tarieven

Het uurtarief voor individuele bijles varieert tussen €19 en €28. Verder hanteren wij geen inschrijf- of administratiekosten.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst