Bijles geschiedenis - Individueel - Aan huis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles geschiedenis in heel Nederland

Heeft uw kind moeite met het lezen van lange teksten en het leggen van verbanden bij het schoolvak geschiedenis? Dan biedt StudentsPlus uitkomst! Wij verzorgen al 19 jaar geschiedenis bijlessen, die gegeven worden door studenten.

Individuele bijles

Onze ervaring leert dat het bij bijles geschiedenis ook vaak gaat om het 'leren leren'. Omdat de bijlessen individueel zijn, kan een student zowel helpen met het huiswerk, als ook tips geven over hoe het leren voor een toets aangepakt kan worden: elke bijles is maatwerk! Onze bijlesgevers voor het vak geschiedenis kenmerken zich door het enthousiasme voor het vak en de motivatie om hun vaardigheden en kennis over te brengen. Daarnaast kan een student door het kleine leeftijdsverschil ook begrijpelijke en verhelderende voorbeelden geven ter verduidelijking van de stof.

Maakt het uit waar ik woon?

In principe niet. Uiteraard hebben wij in de universiteitssteden meer studenten zitten dan elders in het land. Maar met meer dan 19 bestaansjaren hebben wij in heel Nederland enthousiaste studenten. Voordat wij de zoektocht starten, vragen wij u eerst een gratis account aan te maken. Daarna kunt u tijdens de inschrijving uw voorkeuren en wensen doorgeven, waarna wij direct voor u aan de slag gaan. Kunnen wij niemand vinden, dan zijn er voor u geen kosten.

Onze tarieven en service

De tarieven voor een uur bijles variëren tussen €17 en €25 per uur. Ons team van o.a. een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog, hebben de kennis en kunde van de bijlesgever gecontroleerd en hebben een intakegesprek met de student gehad. Daarnaast houden zij contact met u en hebben zij een didactisch platform opgezet voor de bijlesgever. Klikt het niet met de bijlesgever, dan zorgen wij voor een andere bijlesgever.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst