Bijles taal in Leiden | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles taal in Leiden

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles taal in Leiden

Veel basisscholieren hebben moeite met taal, spelling of begrijpend lezen. Door de zeer grote en gevarieerde studentenpopulatie in Leiden, de oudste universiteitsstad van Nederland, is er in bijna alle gevallen binnen enkele dagen een goede bijlesgever voor uw kind te vinden. De bijlessen worden bij u thuis gegeven en zijn op individuele basis.

Bijles taal: vertrouwd en van hoge kwaliteit

Onze studenten staan er niet alleen voor. Wanneer zij tijdens de bijlessen ergens tegenaan lopen, dan kunnen ze terecht bij ons team van professionals, waarin onder meer een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog werkzaam zijn. Zij hebben ook een didactisch platform ontwikkeld voor de bijlesgevers en een leeromgeving met oefenopgaven voor de leerling.
StudentsPlus screent elke bijlesgever op basis van zijn of haar diploma en cijferlijst en door middel van een persoonlijk intakegesprek. Natuurlijk kan het dan nog altijd zijn dat het niet klikt met de bijlesgever of dat de bijlessen in een ander opzicht niet bevallen. StudentsPlus neemt enkele weken na koppeling telefonisch contact met u op om de voortgang te bespreken en eventuele problemen in een vroeg stadium te signaleren, maar het staat u natuurlijk altijd vrij om eerder al contact met ons op te nemen.

Tarieven en mogelijkheden voor bijles taal

U krijgt al een bijlesgever van StudentsPlus vanaf € 19,- per uur. Wanneer wij uw inschrijving hebben ontvangen, gaan we meteen voor u aan de slag. Lukt het ons niet om iemand te vinden, dan betaalt u ons niets.
De eerste stap naar een inschrijving is het aanmaken van een vrijblijvend account. Op uw MijnStudentsPlus ziet vervolgens u de concrete mogelijkheden en kunt u de inschrijving meteen afronden.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst