Huiswerkbegeleiding in Leiden | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Huiswerkbegeleiding aan huis in Leiden

Vanaf 22 euro per uur!

Huiswerkbegeleiding aan huis in Leiden

Bent u op zoek naar huiswerkbegeleiding in een individuele setting en bij u aan huis in Leiden? Dan hebben wij dé oplossing voor u. Wij zoeken een huiswerkbegeleider die wekelijks uw kind gaat begeleiden bij alle aspecten van huiswerkbegeleiding, zoals het maken van het huiswerk en plannen van de agenda.

Niet klassikaal, maar individueel

StudentsPlus gelooft dat huiswerkbegeleiding vele malen beter werkt wanneer dit individueel plaatsvindt. Wanneer uw kind huiswerkbegeleiding in een klas volgt, krijgt deze vaak niet de aandacht waar hij of zij recht op heeft. Doordat de huiswerkbegeleider samen met uw kind aan de sla gaat, heeft deze al snel door waar de verbeterpunten zich bevinden bij uw kind. Omdat de huiswerkbegeleiding aan huis is en de student maar een paar jaar ouder is dan uw kind, durft uw kind in de praktijk makkelijk vragen te stellen en is er vaak al snel een klik. Hierdoor kan er op een efficiënte manier gewerkt worden en blijkt in de praktijk dat 1 à 2 uur huiswerkbegeleiding per week al een goede vooruitgang kan boeken. De student helpt niet alleen met aanbrengen van structuur, maar ook met het daadwerkelijke maken van en overhoren van het huiswerk. 

Ondersteuning vanuit het hoofdkantoor

Vanuit het hoofdkantoor ondersteunen wij onze huiswerkbegeleiders met een speciaal ingericht didactisch platform. Deze bevat tientallen artikelen over het geven van huiswerkbegeleiding aan leerlingen, zodat zij hun vaardigheden kunnen blijven ontwikkelen. Ook na het vinden van een huiswerkbegeleider houden wij nauw contact met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt. Is er geen klik met de gevonden student? Dan gaan wij uiteraard weer op zoek naar een vervangende! Tot slot is er voor uw kind de online Leeromgeving ontwikkeld met daarin duizenden gratis oefenopgaven voor de meest aangevraagde bijlesvakken. 

Tarieven en snel van start

Huiswerkbegeleiding komt in de vorm van maandelijkse urenpakketten, met tarieven tussen de €22 en €31 per uur. Wilt u weten wat de mogelijkheden bij u in de directe omgeving zijn? Maak dan vandaag nog een gratis account aan. Met dit account kan ook gelijk een inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren op geeft met betrekking tot de huiswerkbegeleiding en wij direct een zoektocht kunnen starten. Door de aanwezigheid van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden vinden wij vaak binnen enkele dagen een geschikte student. Dat is niet alleen zo wanneer u in Leiden woont, maar ook wanneer u in bijvoorbeeld Leiderdorp of Voorschoten woont. 

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Leiden en examentraining in Leiden.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!