Bijles Grieks in Leiden | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Grieks in Leiden

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles Grieks in Leiden

Grieks is een lastige taal vanwege het unieke schrift, de lastige werkwoordsvormen en niet te vergeten de vele lijsten woordjes die van buiten geleerd moeten worden. Veel leerlingen vinden dit een boeiend, maar ook een moeilijk vak. Een student kan bij dit laatste hulp bieden door aan huis bijles te geven.

Bijles Grieks: snel geregeld

Doordat StudentsPlus al vele jaren actief is in Leiden en omgeving, heeft het een groot bestand opgebouwd aan enthousiaste en ervaren bijlesgevers. Meestal hebben wij binnen enkele dagen al een bijlesgever gevonden gevonden die uw kind kan helpen met Grieks. Deze bijlesgever heeft een 7 of hoger gehaald voor Grieks op zijn of haar eindexamen en studeert nu aan bijvoorbeeld de Universiteit Leiden. Wanneer u een gratis account aanmaakt, kunt u direct zien wat de concrete mogelijkheden voor u zijn. U krijgt al bijles via StudentsPlus vanaf € 19,- per uur. Kunnen wij geen bijlesgever vinden, dan bent u ons geen geld verschuldigd.

Meer service

U krijgt bij StudentsPlus niet alleen een bijlesgever. U krijgt daarnaast een gepassioneerd team dat u graag wil helpen. Ons team van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog controleert de kennis van onze bijlesgevers en heeft een didactisch platform voor hen ontwikkeld. Wij houden na de koppeling contact met u om te kijken of alles naar wens verloopt. Profiteer van de kennis en kunde van het meest ervaren bijlesbureau van Nederland. Vele tienduizenden klanten gingen u voor.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst