Bijles Nederlands in Leiden | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Nederlands in Leiden

Nederlands spreken we allemaal. Maar dat wil niet zeggen dat het verklaren van ingewikkelde teksten of het schrijven van een goed betoog voor iedereen gesneden koek is. Of dat de grammaticaregels logisch zijn voor iemand die misschien thuis een heel andere taal spreekt. Gelukkig zijn er in Leiden en omgeving veel studenten die het leuk vinden om uw kind hiermee te helpen!

Onze werkwijze in Leiden

Snelheid is erg belangrijk. Nadat u zich heeft ingeschreven, beginnen wij daarom meteen met zoeken: wij hebben geen wachtlijst. Deze zoektocht duurt doorgaans niet langer dan enkele dagen, zeker niet als u centraal in Leiden woont. De bijles wordt aan huis gegeven. U bepaalt zelf de tijden.
Na de koppeling houdt ons team contact met u om te kijken of alles naar wens verloopt. Verder krijgt uw kind toegang tot meer dan 1000 opgaven Nederlands om hier zelf, naast de bijles, mee te oefenen. Om er zeker van te zijn dat de bijlesgever de bijles op een kwalitatief hoog niveau geeft, hebben pedagogische professionals binnen ons team een didactisch platform opgericht. Dit platform bevat veel informatie om de kennisoverdracht zo goed mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie omtrent bijles Nederlands

Om meer informatie te ontvangen over bijles via StudentsPlus, kunt u een gratis account aanmaken. U ziet dan direct wat de mogelijkheden voor u zijn. Daarnaast kunt u zich meteen online inschrijven. Het uurtarief voor bijles via StudentsPlus zit tussen de € 17,- en €25,-, maar mochten wij na de inschrijving geen bijlesgever kunnen vinden, dan brengen we uiteraard geen kosten in rekening.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst