Bijles Latijn in Wageningen - Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Latijn in Wageningen

Heeft uw kind behoefte aan individuele bijles voor het vak Latijn? Dan bent u bij StudentsPlus aan het goede adres! Doordat de ondersteuning altijd in een 1-op-1 situatie plaatsvindt, heeft uw kind alle ruimte om vragen te stellen als het net even te snel gaat. Ook kan de bijlesgever helpen met het voorbereiden van de aankomende proefwerken, zodat de cijfers weer omhoog gaan.

De mogelijkheden voor bijles Latijn

Ondanks dat zeker niet iedereen het vak Latijn mag geven, zijn er toch meer dan voldoende mogelijkheden in de omgeving van Wageningen. Onze bijlesgevers hebben het vak Latijn met een 7 of hoger afgesloten op hun gymnasium eindlijst. Zij hebben dus ook recentelijk eindexamen in het vak gedaan. Het didactische aspect nemen wij voor onze rekening, bijvoorbeeld door hen een didactisch platform aan te bieden. Hier kunnen zij allerlei tips en trucs vinden om de bijlessen zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

De tarieven

Voor individuele bijles Latijn betaalt u bij StudentsPlus altijd een bedrag tussen de €17 en €25 per uur, afhankelijk van het urenaantal dat u afneemt. Hier komen geen extra kosten meer bij. Een reistijdvergoeding is vrijwillig en zal dus ook nooit op de factuur komen te staan. U kunt het urenpakket iedere maand aanpassen en opzeggen, zodat direct kan worden gestopt zodra de bijlessen niet meer nodig zijn. Tot slot geschiedt de facturatie altijd pas achteraf.

Account aanmaken en inschrijven

Wanneer u ons aan het werk wil zetten, kunt u eerst een StudentsPlus-account aanmaken. Hierop kunt u vervolgens de inschrijving doen, waarin u ons al uw wensen en voorkeuren doorgeeft. Doorgaans kunnen wij u hierna binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever aanbieden. Mocht er onverhoopt geen klik zijn tussen uw kind en de gevonden bijlesgever, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een nieuwe bijlesgever.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst