Bijles taal in Wageningen - Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles taal aan huis in Wageningen

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles taal aan huis in Wageningen

Kan uw kind wel wat extra ondersteuning voor het vak taal gebruiken? StudentsPlus biedt al 22 jaar individuele bijles voor taal aan huis, waardoor achterstanden in een vertrouwde omgeving snel kunnen worden weggewerkt.

Wie geven de taal bijlessen?

De bijlessen worden gegeven door een student die affiniteit en/of ervaring heeft met het lesgeven aan leerlingen van de basisschool. Wij hebben de didactische vaardigheden al gecheckt door middel van een intakegesprek en ondersteunen hen altijd tijdens de bijlessen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld altijd terecht bij onze pedagoog voor vragen en hebben zij toegang tot een didactisch platform. Deze kennisbank staat vol met tips en trucs over het succesvol geven van bijlessen.

U vraagt, wij zoeken

StudentsPlus zal altijd een bijlesgever zoeken aan de hand van uw wensen en voorkeuren. Zo bepaalt u zelf hoeveel bijlessen er maandelijks moeten plaatsvinden en kunt u ook de voorkeursdagen opgeven. Ook eventuele voorkeuren met betrekking tot een bijlesgever, zoals een mannelijke of vrouwelijke student nemen wij in onze zoektocht mee. Sluit de bijlesgever alsnog niet aan bij wat u zoekt of is er geen klik? Dan gaan wij uiteraard op zoek naar een nieuwe bijlesgever.

Account aanmaken - inschrijven - bijles taal

Om ons aan het werk te zetten, dient allereerst een account te worden aangemaakt. Hierna volgt de inschrijving, waarin uitgebreid wordt ingegaan op uw wensen en voorkeuren. Aan de hand daarvan starten wij direct de zoektocht, die doorgaans binnen 2 werkdagen een bijlesgever oplevert. Een zoektocht naar een bijlesgever is altijd kosteloos, ook wanneer we geen bijlesgever kunnen vinden.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst