Bijles geschiedenis in Wageningen - Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles geschiedenis aan huis in Wageningen

Heeft uw kind behoefte aan een steuntje in de rug bij het vak geschiedenis? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij bieden individuele geschiedenis-bijlessen, zodat de bijlessen in een rustige omgeving plaatsvinden waarin uw kind alle ruimte heeft om vragen te stellen. Ook kan de bijlesgever helpen bij het optimaliseren van de leermethodes en het toepassen van de geleerde lesstof op de eventuele toetsvragen.

Wie geeft de geschiedenis bijles?

#MERK(naam) werkt al 17 jaar met succes met studenten, die zelf recentelijk nog eindexamen hebben gedaan in het vak geschiedenis. Ook hebben zij een goed cijfer behaald op hun eindlijst. Wij controleren of zij de stof ook daadwerkelijk goed genoeg kunnen overbrengen op leerlingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ze zich blijven ontwikkelen op het gebied van individuele bijles geven, bijvoorbeeld door ons didactische platform. Hierin staan allerlei wetenschappelijke artikelen met tips en trucs om de bijlessen nog verder te verbeteren.

Tarieven

Bij ons betaalt u alleen voor het uurtarief, omdat wij met all-in tarieven werken. Deze liggen tussen de €17 en €25 per uur, afhankelijk van het aantal bijlesuren dat u afneemt. U kunt het pakket iedere maand aanpassen en opzeggen, waardoor ook direct gestopt kan worden zodra de bijlessen niet meer benodigd zijn. De facturatie van het bijlespakket geschiedt altijd achteraf, dus in de maand na de bijlessen. Een eventuele reistijdvergoeding is bij ons vrijwillig en zal dus ook nooit op de factuur komen te staan.

Account aanmaken - inschrijven - bijles krijgen

De eerste stap is het aanmaken van een account. Hierna kunt u een inschrijving doen, waarin u alle wensen en voorkeuren invult. Vervolgens starten wij direct de zoektocht, waarna wij doorgaans binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever vinden. Van bijlesgever wisselen kan uiteraard altijd.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst