Bijles geschiedenis in Wageningen - Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles geschiedenis aan huis in Wageningen

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles geschiedenis aan huis in Wageningen

Heeft uw kind behoefte aan een steuntje in de rug bij het vak geschiedenis? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij bieden individuele geschiedenis-bijlessen, zodat de bijlessen in een rustige omgeving plaatsvinden waarin uw kind alle ruimte heeft om vragen te stellen. Ook kan de bijlesgever helpen bij het optimaliseren van de leermethodes en het toepassen van de geleerde lesstof op de eventuele toetsvragen.

Wie geeft de geschiedenis bijles?

StudentsPlus werkt al 22 jaar met succes met studenten, die zelf recentelijk nog eindexamen hebben gedaan in het vak geschiedenis. Ook hebben zij een goed cijfer behaald op hun eindlijst. Wij controleren of zij de stof ook daadwerkelijk goed genoeg kunnen overbrengen op leerlingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ze zich blijven ontwikkelen op het gebied van individuele bijles geven, bijvoorbeeld door ons didactische platform. Hierin staan allerlei wetenschappelijke artikelen met tips en trucs om de bijlessen nog verder te verbeteren.

Tarieven

Bij ons betaalt u alleen voor het uurtarief, omdat wij met all-in tarieven werken. Deze liggen tussen de €22 en €31 per uur, afhankelijk van het aantal bijlesuren dat u afneemt. U kunt het pakket iedere maand aanpassen en opzeggen, waardoor ook direct gestopt kan worden zodra de bijlessen niet meer benodigd zijn. De facturatie van het bijlespakket geschiedt altijd achteraf, dus in de maand na de bijlessen. Een eventuele reistijdvergoeding is bij ons vrijwillig en zal dus ook nooit op de factuur komen te staan.

Account aanmaken - inschrijven - bijles krijgen

De eerste stap is het aanmaken van een account. Hierna kunt u een inschrijving doen, waarin u alle wensen en voorkeuren invult. Vervolgens starten wij direct de zoektocht, waarna wij doorgaans binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever vinden. Van bijlesgever wisselen kan uiteraard altijd.

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst