Huiswerkbegeleiding Wageningen | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Huiswerkbegeleiding aan huis in Wageningen

Vanaf 19 euro per uur!

Huiswerkbegeleiding aan huis in Wageningen

Heeft uw kind hulp nodig bij het ‘leren leren’, motiveren en het plannen? StudentsPlus verzorgt al 20 jaar persoonlijke huiswerkbegeleiding in (de omgeving van) Wageningen, namelijk 1-op-1 en aan huis. Juist door deze niet-klassikale setting kan alle aandacht op uw kind worden gericht. Ook kan de huiswerkbegeleider handvatten meegegeven die gebruikt kunnen worden bij het leren van de verschillende schoolvakken. Tot slot krijgt u bij ons ook toegang tot de online Leeromgeving, waardoor uw kind buiten de huiswerkbegeleiding ook oefenopgaven kan maken van eventuele probleemvakken.

Huiswerkbegeleiding op maat

U kunt bij ons helemaal zelf bepalen hoe de huiswerkbegeleiding moet worden vormgegeven. Zo geeft u zelf aan of de bijles al dan niet aan huis moet plaatsvinden, welke dagen het beste uitkomen en hoeveel uur er maandelijks benodigd is. Ook kunt u eventuele voorkeuren met betrekking tot een huiswerkbegeleider aangeven, waarna wij vaak binnen 2 werkdagen een passende begeleider kunnen voorstellen. Is er onverhoopt geen klik? Dan gaan wij natuurlijk direct op zoek naar een nieuwe.

Tarieven en voorwaarden

Huiswerkbegeleiding bij StudentsPlus is tussen de € 19,- en € 28,- per uur, afhankelijk van het aantal uren. Dit zijn all-in tarieven, waar dus niets meer bijkomt. Een eventuele reistijdvergoeding is vrijwillig, dus u bepaalt helemaal zelf of u hiervoor openstaat. Wij werken zonder een opzegtermijn, waardoor u direct per de eerste van de aankomende maand kunt stoppen als er geen huiswerkbegeleiding meer benodigd is.

Nog 2 stappen verwijderd van een huiswerkbegeleider

De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Op uw account krijg u onder andere extra informatie over uw concrete situatie.

De tweede stap is het doen van een inschrijving op uw account. Tijdens deze inschrijving worden al uw wensen en voorkeuren gevraagd, waarna wij u doorgaans binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever kunnen aanbieden. Inschrijven bij StudentsPlus is altijd kosteloos, ook wanneer wij niemand vinden.

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Wageningen en examentraining in Wageningen.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!