Bijles Frans in Wageningen - Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Frans in Wageningen

Lopen de schoolresultaten van het vak Frans een beetje terug? Ook in een bèta-stad als Wageningen kan StudentsPlus dankzij haar 17 jaar aan ervaring vaak binnen enkele dagen bijles Frans aan huis bieden. Wanneer u voor ons kiest, hoeft u zelf niets meer te regelen en bepaalt u zelf hoe vaak en wanneer de bijlessen plaatsvinden.

Tarieven voor bijles Frans

StudentsPlus hanteert tarieven tussen de €17 en €25 per uur, afhankelijk van het aantal uren dat u maandelijks bij ons afneemt. Dit zijn all-in tarieven, waardoor er dus geen andere kosten meer bijkomen. Een reistijdvergoeding is bij ons vrijwillig en zal dus nooit op de factuur worden gezet. De facturatie geschiedt altijd achteraf, dus in de maand na het ingekochte bijlespakket. Uiteraard kunt u het bijlespakket iedere maand aanpassen en opzeggen, zodat direct gestopt kan worden als de bijles niet meer benodigd is.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zullen aan de hand van uw wensen en voorkeuren een bijlesgever gaan zoeken. Doorgaans levert dit binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever op. Ons team van onder andere een pedagoog en een jeugdpsycholoog staat altijd klaar om zowel u als de bijlesgever te ondersteunen, zodat de bijlessen zo goed mogelijk verlopen. Wilt u toch liever een andere bijlesgever? Dan gaan wij uiteraard direct voor u op zoek naar een nieuwe bijlesgever!

Hoe krijg ik een bijlesgever?

De eerste stap is het aanmaken van een account. Hierna kunt u met de inschrijving starten, waarin u alle wensen en voorkeuren aangeeft. Vervolgens krijgt u altijd binnen 5 werkdagen bericht van ons. Ook na de koppeling houden wij een vinger aan de pols om te monitoren hoe de bijlessen verlopen en staan wij altijd klaar voor al uw vragen.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst