Bijles Frans in Wageningen - Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Frans in Wageningen

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Frans in Wageningen

Lopen de schoolresultaten van het vak Frans een beetje terug? Ook in een bèta-stad als Wageningen kan StudentsPlus dankzij haar 22 jaar aan ervaring vaak binnen enkele dagen bijles Frans aan huis bieden. Wanneer u voor ons kiest, hoeft u zelf niets meer te regelen en bepaalt u zelf hoe vaak en wanneer de bijlessen plaatsvinden.

Tarieven voor bijles Frans

StudentsPlus hanteert tarieven tussen de €22 en €31 per uur, afhankelijk van het aantal uren dat u maandelijks bij ons afneemt. Dit zijn all-in tarieven, waardoor er dus geen andere kosten meer bijkomen. Een reistijdvergoeding is bij ons vrijwillig en zal dus nooit op de factuur worden gezet. De facturatie geschiedt altijd achteraf, dus in de maand na het ingekochte bijlespakket. Uiteraard kunt u het bijlespakket iedere maand aanpassen en opzeggen, zodat direct gestopt kan worden als de bijles niet meer benodigd is.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zullen aan de hand van uw wensen en voorkeuren een bijlesgever gaan zoeken. Doorgaans levert dit binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever op. Ons team van onder andere een pedagoog en een jeugdpsycholoog staat altijd klaar om zowel u als de bijlesgever te ondersteunen, zodat de bijlessen zo goed mogelijk verlopen. Wilt u toch liever een andere bijlesgever? Dan gaan wij uiteraard direct voor u op zoek naar een nieuwe bijlesgever!

Hoe krijg ik een bijlesgever?

De eerste stap is het aanmaken van een account. Hierna kunt u met de inschrijving starten, waarin u alle wensen en voorkeuren aangeeft. Vervolgens krijgt u altijd binnen 2 werkdagen bericht van ons. Ook na de koppeling houden wij een vinger aan de pols om te monitoren hoe de bijlessen verlopen en staan wij altijd klaar voor al uw vragen.

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst