Huiswerkbegeleiding in Rotterdam | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Huiswerkbegeleiding thuis in Rotterdam

Vanaf 22 euro per uur!

Huiswerkbegeleiding thuis in Rotterdam

Zoekt u een niet-klassikale vorm van huiswerkbegeleiding waarbij uw kind binnen zeer korte tijd leert plannen, structureren en beter wordt in het ‘leren leren’? Probeer dan eens individuele huiswerkbegeleiding aan huis van StudentsPlus! Wij bieden deze vorm van huiswerkbegeleiding al 22 jaar en weten daarom precies hoe we uw kind het beste kunnen helpen.

Huiswerkbegeleiding op maat

Elke leerling is anders en dat vereist een andere manier van uitleggen. Daarom proberen wij aan de hand van uw inschrijving gelijk een geschikte match te maken. In deze inschrijving geeft u alle wensen en voorkeuren aan, waarna wij vaak binnen 2 werkdagen een huiswerkbegeleider kunnen voorstellen. Wilt u toch liever een andere huiswerkbegeleider? Dan gaan wij natuurlijk direct op zoek naar een vervanger! Door ons grote netwerk aan begeleiders in de regio Rotterdam kunnen we vaak ook in omliggende steden zoals Vlaardingen, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Spijkenisse en Barendrecht passende ondersteuning verzorgen.

Waarom huiswerkbegeleiding bij StudentsPlus?

 • Individuele huiswerkbegeleiding aan huis van een student;
 • Binnen 2 werkdagen starten;
 • Geen inschrijfkosten of opzegtermijn;
 • Inclusief toegang tot de online Leeromgeving!

Het bovenstaande krijgt u voor een all-in tarief van € 22,- tot € 31,- per uur, afhankelijk van het aantal uren dat u maandelijks afneemt. Ook mag u van ons team verwachten dat wij zelfs op de doordeweekse avonden en op de zaterdag klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden.

Account aanmaken - Inschrijven - Huiswerkbegeleiding krijgen

De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Op het account kunt u vervolgens de inschrijving doen, waarin u alle wensen en voorkeuren aangeeft. Wij nemen u vervolgens de zoektocht uit handen en kunnen doorgaans binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever aanbieden. Uiteraard kunt u, indien gewenst, altijd wisselen van bijlesgever. Onze zoektocht is altijd kosteloos, ook wanneer we niemand kunnen vinden.

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Rotterdam, studiebegeleiding in Rotterdam en examentraining in Rotterdam.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!