Huiswerkbegeleiding in Delft | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Huiswerkbegeleiding aan huis in Delft

Vanaf 19 euro per uur!

Huiswerkbegeleiding aan huis in Delft

Heeft uw zoon of dochter wat ondersteuning nodig bij het maken van huiswerk? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! Met meer dan 20 jaar aan ervaring weten wij dat met 1 à 2 uur individuele huiswerkbegeleiding per week vaak leidt tot meer zelfvertrouwen bij de leerling. Hierdoor wordt de kennis sneller opgenomen en komt er vaak meer structuur in de werkzaamheden.

Gegeven door een student

Door de aanwezigheid van de TU Delft, zijn er in Delft en omgeving veel studenten aanwezig die het erg leuk vinden om uw kind individueel te begeleiden. Zij zijn uitermate geschikt als begeleiders aangezien zij nog dicht bij de stof en de leerling staan en zeer flexibel in hun tijd zijn. Woont u niet in Delft, maar bijvoorbeeld in Schipluiden of in Hoorn? Dan kunnen we in de meeste gevallen ook met 2 werkdagen een geschikte huiswerkbegeleider vinden. 

Hoe werkt het in de praktijk?

Wilt u weten wat wij concreet voor u in de buurt kunnen aanbieden? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een account aanmaken, zodat u direct de mogelijkheden in de omgeving ziet. Daarna kan er met het account ook gelijk een inschrijving gedaan worden, waarbij u al uw wensen en voorkeuren worden gevraagd. Na deze inschrijving gaan wij direct voor u op zoek, zodat de huiswerkbegeleiding snel opgestart kan worden!

Betaalbare huiswerkbegeleiding

Het tarief voor huiswerkbegeleiding varieert tussen €19 en €28 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Na inschrijving krijgen u en uw kind ook direct toegang tot onze gratis Leeromgeving met daarin duizenden opgaven om zo de moeilijkste vakken van de basisschool en middelbare school extra te oefenen! Voor onze huiswerkbegeleiders is er een speciaal didactisch platform ontwikkeld door ons team van specialisten. Hierin staan veel tips en trucs met betrekking tot het geven van huiswerkbegeleiding aan leerlingen. Zo blijven zij hun vaardigheden doorontwikkelen!

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Delft en examentraining in Delft.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!