Huiswerkbegeleiding in Breda | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Huiswerkbegeleiding aan huis in Breda

Vanaf 19 euro per uur!

Huiswerkbegeleiding aan huis in Breda

Bent u op zoek naar effectieve huiswerkbegeleiding voor uw zoon of dochter? Dan heeft u die hierbij gevonden! Wij bieden u individuele huiswerkbegeleiding bij u aan huis, gegeven door een student. Door onze 20 jaar aan ervaring en de aanwezigheid van de Avans Hogeschool en de NHTV, hebben wij een groot bestand opgebouwd van enthousiaste studenten die uw kind graag huiswerkbegeleiding willen geven. Niet alleen in Breda, maar ook in de omliggende dorpen zoals bijvoorbeeld Etten-Leur of Oosterhout hebben wij veel studenten beschikbaar.

Effectieve tijdsindeling

Wij hebben ervoor gekozen om de huiswerkbegeleiding individueel te laten plaatsvinden en niet klassikaal. Doordat uw kind een vaste huiswerkbegeleider krijgt die enkele jaren ouder is dan uw kind, is er meestal snel sprake van een klik en wordt er intensief gewerkt tijdens de lessen. Uw kind krijgt meer aandacht dan bij klassikale huiswerkbegeleiding. Op deze manier kan er bij moeilijkheden direct bekeken worden waar de problemen zich bevinden.

Hoe krijg ik huiswerkbegeleiding?

De eerste stap naar huiswerkbegeleiding is het aanmaken van een gratis account. U kunt hierna meteen verder met de inschrijving waarbij u uw wensen en voorkeuren kunt aangeven met betrekking tot de huiswerkbegeleider. Uit ervaring weten we dat er vaak haast zit en er snel begonnen moet worden, daarom starten wij altijd direct een zoektocht!

Meer dan alleen huiswerkbegeleiding

Direct na de inschrijving krijgt u van ons toegang tot de gratis online Leeromgeving. Hierin vindt u duizenden gratis opgaven voor de meest aangevraagde vakken. Zo heeft uw kind meer oefenstof tot zijn of haar beschikking en kan er buiten de huiswerkbegeleiding om ook nog gewerkt worden. Verder staat er een academisch team voor u klaar die contact met u houdt na de koppeling om te kijken of de klik er is tussen de huiswerkbegeleider en de leerling. Als er geen klik is met de gevonden begeleider, dan zoeken wij uiteraard weer een nieuwe. Daarnaast heeft zij een didactisch platform ontwikkeld voor de huiswerkbegeleiders met daarin verschillende documenten over het geven van huiswerkbegeleiding. Zo blijft de begeleider zichzelf ontwikkelen!

Tarieven

Het uurtarief voor individuele huiswerkbegeleiding aan huis in Breda varieert tussen €19 en €28 per uur. Daarnaast kennen wij geen inschrijf- en administratiekosten en kunt u de huiswerkbegeleiding maandelijks opzeggen of wijzigen. Vinden wij geen begeleider bij u in de buurt? Dan betaalt u uiteraard ook niets! 

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Breda en examentraining in Breda.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!