Huiswerkbegeleiding in Breda | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Huiswerkbegeleiding aan huis in Breda

Bent u op zoek naar effectieve huiswerkbegeleiding voor uw zoon of dochter? Dan heeft u die hierbij gevonden! Wij bieden u individuele huiswerkbegeleiding bij u aan huis, gegeven door een student. Door onze 19 jaar aan ervaring en de aanwezigheid van de Avans Hogeschool en de NHTV, hebben wij een groot bestand opgebouwd van enthousiaste studenten die uw kind graag huiswerkbegeleiding willen geven. Niet alleen in Breda, maar ook in de omliggende dorpen zoals bijvoorbeeld Etten-Leur of Oosterhout hebben wij veel studenten beschikbaar.

Effectieve tijdsindeling

Wij hebben ervoor gekozen om de huiswerkbegeleiding individueel te laten plaatsvinden en niet klassikaal. Doordat uw kind een vaste huiswerkbegeleider krijgt die enkele jaren ouder is dan uw kind, is er meestal snel sprake van een klik en wordt er intensief gewerkt tijdens de lessen. Uw kind krijgt meer aandacht dan bij klassikale huiswerkbegeleiding. Op deze manier kan er bij moeilijkheden direct bekeken worden waar de problemen zich bevinden.

Hoe krijg ik huiswerkbegeleiding?

De eerste stap naar huiswerkbegeleiding is het aanmaken van een gratis account. U kunt hierna meteen verder met de inschrijving waarbij u uw wensen en voorkeuren kunt aangeven met betrekking tot de huiswerkbegeleider. Uit ervaring weten we dat er vaak haast zit en er snel begonnen moet worden, daarom starten wij altijd direct een zoektocht!

Meer dan alleen huiswerkbegeleiding

Direct na de inschrijving krijgt u van ons toegang tot de gratis online Leeromgeving. Hierin vindt u duizenden gratis opgaven voor de meest aangevraagde vakken. Zo heeft uw kind meer oefenstof tot zijn of haar beschikking en kan er buiten de huiswerkbegeleiding om ook nog gewerkt worden. Verder staat er een academisch team voor u klaar die contact met u houdt na de koppeling om te kijken of de klik er is tussen de huiswerkbegeleider en de leerling. Als er geen klik is met de gevonden begeleider, dan zoeken wij uiteraard weer een nieuwe. Daarnaast heeft zij een didactisch platform ontwikkeld voor de huiswerkbegeleiders met daarin verschillende documenten over het geven van huiswerkbegeleiding. Zo blijft de begeleider zichzelf ontwikkelen!

Tarieven

Het uurtarief voor individuele huiswerkbegeleiding aan huis in Breda varieert tussen €17 en €25 per uur. Daarnaast kennen wij geen inschrijf- en administratiekosten en kunt u de huiswerkbegeleiding maandelijks opzeggen of wijzigen. Vinden wij geen begeleider bij u in de buurt? Dan betaalt u uiteraard ook niets! 

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Breda en examentraining in Breda.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.