Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Huiswerkbegeleiding aan huis in Almere

Zoekt u huiswerkbegeleiding voor uw kind in Almere of omgeving? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! U krijgt van ons een bijlesgever die uw zoon of dochter individueel en aan huis zal gaan begeleiden met het huiswerk. Deze bijlesgever studeert doorgaans aan een van de hogescholen van Almere of woont in Almere en studeert in Amsterdam. Hij of zij heeft onlangs de middelbare school succesvol afgerond en weet precies welke valkuilen er momenteel zijn die zich bij het leren kunnen voordoen en hoe deze het beste getackeld kunnen worden.

Kwaliteit staat voorop

De bijlesgevers worden van tevoren zorgvuldig gecheckt door middel van een intakegesprek met ons, zodat wij hun vaardigheden kunnen testen. Ook worden zij vanuit het hoofdkantoor ondersteund door een academisch team van onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog. Dit team heeft een didactisch platform gemaakt voor de bijlesgever met verschillende artikelen om hun uitlegcapaciteiten te verbeteren. Op deze manier kan de kennisoverdracht worden geoptimaliseerd en heeft de bijlesgever veel handvatten om uw kind te helpen het huiswerk gestructureerd aan te pakken.

Individuele ondersteuning

Doordat de huiswerkbegeleiding individueel is, kan er per vak gekeken worden waar de problemen zich bevinden. Ons team heeft voor de moeilijkste vakken duizenden oefenopgaven gemaakt in de online Leeromgeving. Zo kan uw zoon of dochter buiten de huiswerkbegeleiding en contactmomenten met de bijlesgever, zelf extra aan de slag om de stof zo goed mogelijk te begrijpen. Deze individuele aanpak is intensiever en efficiënter dan groepsbegeleiding, hierdoor heeft uw zoon of dochter veel minder tijd nodig om hetzelfde te leren of te structureren.

Flexibel urenpakket

StudentsPlus werkt met maandelijkse urenpakketten met tarieven tussen de €17 en €25 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Verder werken wij niet met wachtlijsten, zodat de huiswerkbegeleiding snel opgestart kan worden. De urenpakketten zijn maandelijks qua aantal uren aanpasbaar en opzegbaar in zijn totaliteit. Is er geen klik met gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij uiteraard een vervangende! 

Hoe krijg ik huiswerkbegeleiding via StudentsPlus?

Het eerste wat u doet is een gratis account aanmaken. U kunt hierbij aangeven of het om algemene huiswerkbegeleiding gaat, er toch nog meer moeite is met een bepaald vak of een combinatie hiervan. Bij de inschrijving kunt u aangeven wat uw verdere wensen zijn. We gaan daarna direct voor u op zoek en doorgaans heeft u binnen 2 dagen de gegevens van de gevonden huiswerkbegeleider. Ook na de zoektocht houden we contact met u om de voortgang in de gaten te houden. 

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Almere en examentraining in Almere.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!