Huiswerkbegeleiding in Groningen | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele huiswerkbegeleiding aan huis in Groningen

Vanaf 19 euro per uur!

Individuele huiswerkbegeleiding aan huis in Groningen

Is uw zoon of dochter te veel tijd kwijt met het maken van huiswerk? Kan uw kind wel een steuntje in de rug gebruiken bij het maken van dit huiswerk? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! Met meer dan 20 jaar aan ervaring in Groningen, weten wij dat er veel leerlingen zijn die wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Wij zoeken een huiswerkbegeleider bij u in de omgeving, zodat deze thuis kan plaatsvinden. De huiswerkbegeleiding is er al vanaf €19 per uur. Met onze ervaring weten we dat 1 à 2 uur per week huiswerkbegeleiding vaak al het verschil kan maken.

Huiswerkbegeleiding door een student

Of het nu gaat om het structureren van het huiswerk, het overhoren of het helpen bij bepaalde vakken; de huiswerkbegeleiders van StudentsPlus zijn allround en kunnen bij alle aspecten helpen. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven door een student, vaak studerend aan de RUG. Doordat de student iets ouder is en recentelijk de middelbare school succesvol heeft afgerond, weet deze precies waar de valkuilen zich bevinden en hoe gestructureerd het huiswerk moet worden gemaakt. Deze student wordt ondersteund door ons academische team, welke een didactisch platform ontwikkeld heeft. Hierin staan veel tips en trucs om de huiswerkbegeleiding tot een succes te maken.

Snel starten

Op het moment dat u een gratis account heeft aangemaakt, ziet u meteen de mogelijkheden bij u in de omgeving en kunt u de inschrijving voltooien. We weten dat er vaak haast zit bij het vinden van een goede huiswerkbegeleider. Hierdoor starten we direct onze zoektocht en vinden we in bijna alle gevallen binnen enkele dagen een geschikte student voor u. Ook wanneer u in de omringende dorpen woont als bijvoorbeeld Haren, Beijum of Vinkhuizen, kunnen wij vaak binnen 2 werkdagen een geschikte student voor u vinden.

Gratis Leeromgeving

Na het inschrijven voor huiswerkbegeleiding krijgt uw kind toegang tot onze gratis Leeromgeving met daarin duizenden oefenopgaven voor de moeilijkste vakken op de middelbare school en basisschool. Zo kan er ook buiten de contactmomenten met de huiswerkbegeleider om gewerkt worden aan de probleemstof. 

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Groningen en examentraining in Groningen.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Krijg je eerste 2 pakket uren gratis

Profiteer van onze actie, vul "Lentebijles" in als kortingscode tijdens de inschrijving

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!